Det där med LUCKA nr.15!

21752473_345843009196680_8945247731781840028_n

[samarbete]

Alltså.

Då har vi kommit till LUCKA nr.15 i julkalendern och där hittar vi ett företag som ni har kunnat se mig sända live ifrån två fredagar på raken. Butiken drivs av två genomvarma kvinnor med hjärtat på rätt ställe i kroppen och som dessutom brinner för blommor, inredning och hemmet. Jag pratar så klart om

Kalmarfloristerna

IMG_7054

IMG_7055.JPG

IMG_7036.JPG

IMG_7038.JPGMarie-Louise och Felicia som har de gröna, kreativa fingrarna bakom namnet ger alla kunder idag

20 % på ett helt köp

när du uppger ”inredningsfrunblomma”.

Å just nu är butiken proppfylld med både färska snittblommor, krukväxter, krukor, små gå-bort-presenter, lökväxter och utomhusväxter. Å en massa annat fint som jularrangemang och personliga arrangemang. In i butiken och låt dig inspireras och passa på att handla både till dig själv, svärmor (för all hjälp med kidsen), grannen (tack för alla lånade ägg) eller dina anställda (tack för härligt engagemang).  Tja! Att köpa blomster behöver egentligen ingen anledning, eller vad säger Ni?!?

Marie-Louise och Felicia önskar nya och gamla kunder varmt välkomna in!

IMG_7028.JPGÅ till alla er som inte har vägarna förbi idag så kan ni iallafall få inspireras av fredagsbuketten som idag sänds live, som vanligt, kl.10.00 från Kalmarfloristernas butik.

Så.

Härligt med lite grönt i julkalendern tycker jag 🙂

KRAM

// Inredningsfrun

 

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: