Det där med att inte hinna med!

IMG_7973.JPG”Mama sa att jag skulle sitta här å hålla i nån himla tomte….”IMG_8000.JPG”… men det är mycket roligare att inspektera den…..”IMG_7979.JPG”…… å kolla om den går att äta…..”IMG_7966.JPG”…. inte äta sa mama, så då låtsas jag att jag lyder ett tag…..”IMG_7959.JPGAlltså.

Jag erkänner. Tiden rinner ur mina händer just nu. Jag hinner med precis allt å lite till, men det känns ändå som ingenting. Känner ni igen känslan!?!?

Denna veckan som precis passerat har varit en mental pärs och jag lovar att berätta mer om detta inom kort. Måste bara vila och återhämta mig först.

IMG_8007.JPGIdag är jag så glad och tacksam för allt runtikring mig. Min familj, mina föräldrar, mina svärisar, mina vänner och samarbetspartners. Ni är banne mig helt fantastiska allesammans. Ville bara säga det så att ni verkligen vet! Ni får mig att växa med stöd, kärlek konstruktiv kritik, pepp och jäklar anamma! Helt fantastiskt! Å tack vare alla er har jag klarat mig igenom denna h***ets veckan.

Så.

Nu ska jag dala ner i soffan med en underbaring på varje sida, en i famnen, mannen bara en puss bort och iskall skumpa i glaset. Idag firar vi! Livet, kärlek, alltet!

Jag önskar er alla en riktig mysig lördag och en härlig tredje advent imorgon.

KRAM

// Inredningsfrun

Psssssssssssssst…… Å hörrni! Imorgon bitt kl.08.00 öppnar jag LUCKA nr.17 och den vill ni inte missa!

IMG_8012

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

5 reaktioner till “Det där med att inte hinna med!”

 1. 💕Visst känner vi igen oss. Alla måsten och så lite tid. MEN, då gäller det att prioriteraoch rannsaka sig själv. Vad är viktigt EGENTLIGEN🤔 och då får jag helt plötsligt massor med tid över. Tid som jag spenderar på att göra typ ingenting. 😙
  Vilka underbara kort du tagit på Kejsaren💙 En riktig liten charmör de där lille finisen 😊

  Hoppas ni får en supergosig kväll tillsammans 💕

  Kram på er allihop💝

  Gillad av 1 person

 2. Vilka underbara bilder på sötisen ,hjärtat smälter ju .😍👶🏻😍. Alla dessa måsten som man själv sätter upp på den där listan och som är så härligt att få stryka när något är gjort. Svårt att ändra på , men man får jobba med sej själv för att prioritera om . Har ju också vart i utmattningsyndromets djupa håla . Kram på dej ❤️

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: