Det där med LUCKA nr.16!

valdismyckenlogga.png

[samarbete]

Alltså.

Stilla natt heliga natt och gläns över sjö och strand och allt det där. Nu ska ni få se på riktigt glitter och glans för bakom LUCKA nr.16 hittar vi ett företag som är experter på detta och som får sina smycken att gnistra lik stjärnorna på himla valvet. Jag talar så klart om;

VALDI Smycken

Butiken som min V lämnade förtroendet till att föreviga vår kärlek i form av förlovningsringar. Å tja, ni har ju sett den, de kan sina smycken där på Valdi!

Å när de inte sitter och designar och tillverkar din drömring så säljer de även smycken från bland annat guldbolaget, CU Jewellery, Sägen och Sophie by Sophie.

Å nu, mina fina, förstärker och förgyller VALDI årets julkalender med ett topp-erbjudande.

(Bilder Google – Sophie by Sophie)

♥♥♥

Ni får idag lördag 16/12 20 % rabatt vid köp av ett valfritt Sophie by Sophie  smycke (se bildkollage ovan) när ni anger ”inredningsfrunsmycken”

♥♥♥

Å till er som inte hinner in i butiken på Kaggensgatan 7 i Kalmar (0480-422525) idag så gäller erbjudandet till och med imorgon söndag 17/12 och tillika tredje advent. Bästa!

Kära, kära, kääära, tomten. Min handled behöver sällskap av en SbS-armlänk! Å kanske det där halsbandet med två ringar! Å jag lovar det här blir sista saken på min önskelista…… host, host……. lovar!

Så.

Idag hoppas jag att min V kanske läser bloggen och meddelar tomten om visst önskemål :D.

Nu, lördagsfrulla. Snart, ut och handla julisar.

KRAM

// Inredningsfrun

valdismyckenlogga

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: