Det där med LUCKA nr.17!

logo-notagline@2x

[samarbete]

Alltså.

Jag kan ärligt säga att bakom LUCKA nr.17 döljer sig en riiiiktig lifesaver för mig just nu med icke-sov ovanpå än mer icke-sov. Trött ansikte kräver liksom tungt artilleri. Å detta levererar sannerligen detta företag som är specialsiter på produkter som gör att det känns som om man har ett eget spa. Jag talar ju så klart om

Maybeauty

Denna gången har jag fått prova Maybeautys populära ansiktsmask ”The Incredible Face Mask” som tar bort död hud och pormaskar. Alltså veeerkligen tar bort dem!!! Dessutom ser masken till att motverka orenheter i hyn och avlägsnar fett. Du applicera den på de ställen i ansiktet du har mest fet och smutsig hy vilket i mitt fall är all over the place, så att säga. Framför allt på näsan och pannan hos mig!

IMG_7532.JPG

Hur gör jag då?

Jag börjar att applicera masken på torr och ren hy. Å om man inte vill ha en ofrivillig ögonbrynsvaxning eller vill ha kvar babyhåret uppe vid hårfästet, så undvik att ta masken för nära dessa ställen (ooouch). Jag lät masken sitta kvar tills den stelnat vilket blev 40 minuter för min del, men det kan variera mellan 30-45 minuter beroende på hy.

IMG_7640.JPG

IMG_7696Å ja, kejsaren tyckte detta var jättekonstigt att mama såg ut som ett ufo men lät som sig själv. Väldans underhållande att inspektera!
IMG_7765.JPGDra försiktigt bort masken. Å nej, det gör inte ont! Dock upplevde jag att huden blev lite röd direkt efteråt, men det la sig efter någon minut. När masken sedan är helt borta (yeay jag lyckades få hela i ett stycke – woop woop) så känns hyn ren och mjuk direkt. Å här kunde jag verkligen se hur död hud och pormaskar följde med masken när jag drog väck den. Urk och blä för mig att se, men yeay och jippi för min hy!

Nu har jag som vecko-rutin att använda The Incredible Face Mask regelbundet för att hålla min trötta och feta hy ren och fräsch. Å det gör susen på mitt trötta ansikte vill jag lova!

Nu vill jag ju så klart dela med mig av denna måsthöver ansiktsmask till er. Ni vet ju sedan tidigare att jag diggar Maybeautys ansikts-produkter a lot! Å The Incredible Face Mask är inget undantag. Looove it!

Å just nu får alla mina fina läsare 30 % rabatt när ni anger koden

marikafacemask

Jamen huuur bra!!! Om ni klickar HÄR eller i koden ovan så är rabatten redan aktiverad och avdragen. Så ni behöver bara klicka på ”Köp Nu”. Lätt som en liten, liten plätt!

Jag skulle tippa på att 99% av er gillar masken lika skarpt som jag gör, eftersom den dessutom inte är testad på djur och består av 100% naturliga ämnen. Å den lilla ynka procent som då inte tycker att den gör huden ren, fräsch, lättare att få solbränd (för att man får en jämnare hy då döda hudceller dras bort) och ger len hy med lyster, tja, den procenten kanske ändå fick en skön spa-stund med benen upp i soffan :).

Så. In och beställ du också. Passa på reda idag för erbjudandet är tidbegränsat!

KRAM

// Inredningsfrun

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: