Det där med Canada Snow!

IMG_8069
IMG_8092.JPG{samarbete}

Alltså.

Nu vet jag inte hur det är med er, men jag blir definitivt mer bekväm med åren. När det kommer till livet i allmänhet men till mina fötter i synnerhet. Jag gillar bekväma skor! Som jag kan promenera långt i utan att bli för varm eller blöt i. Så när jag häromdagen  var ute och gick i mina billiga klädes-kedje-skor som läckte som ett såll (snygga men icke så tåliga humhumhum…) fick jag hjälp hos Klintheims skor i Kalmar att hitta ett par nya skor.  Valet föll på ett par Canada Snow. Snygga, klassiska med en modern touch.IMG_8022.JPG

IMG_8036.JPGJag valde en svart modell som heter Mount Baker Black Zip (stl 39 och de är normala i storleken)som har en inbyggd kil på ca 1 cm. Utsidan är i naturlig narvsatt skinn (ni vet när det ser lite så där snyggt skrynklat ut) som jag lätt sköter med naturligt vax/fett.

Fodret är äkta fårskinn och det blir som att stoppa in foten i en varm gosig kram!! Looove it! Dessutom är sulan anti-slip i gummiblandning för extra bra ”inte-halka-på-isen”-comfort. Tacksamt och smart!
Å varför berättar jag så himlans detaljerat om dessa skor, tänker du säkert nu?
Jo, håll i hatten!
Ni kan nu TÄVLA av ett par valfria Canada Snow från Klintheims skor och deras sortiment av Canada Snow (värde 1700-2000 kr). Det finns nämligen fler snyggelisnygga modeller än den som jag har.
Å hur kan jag kamma hem dessa godingar då?
Jo, Du klickar in dig på Instagram och söker på @klintheims och klickar på ”FÖLJ”-knappen. Sedan lämnar du en knivskarp/rolig/underfundig/lurig/hjärtlig/rimmig kommentar i kommentarsfältet hos @klintheims under samma bild som du hittar i detta inlägget längst upp (den när jag står mot en husvägg). Skriv din motivering och tagga två vänner som du vill tipsa om tävlingen.
Tävlingen avslutas på julafton. Så skynda skynda och det blir extra plus i kanten om ni tipsar fler än två, hälsar tomten Tobias. Å så vill tomten Tobias berätta att tävlingen gäller både herr- och damsortimentet av Canada Snows skor. Hur bra!?!?
In och följ @klintheims – kommentera – tagga – håll tummarna, så får du kanske en överraskning på julafton :D.
KRAM
// Inredningsfrun
IMG_8074.JPG

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: