Det där med LUCKA nr.18!

 

IMG_8047.JPG[samarbete]

Alltså.

Då var vi inne på sista julveckan och bakom LUCKA nr.18 hittar vi julklappen som man egentligen borde behålla själv. Å det kan ju tyckas en smula egoistiskt men det är faktiskt precis raka motsatsen. Ni kommer förstå strax.

Bakom luckan hittar vi författarparet som inte bara hjälper dig med ditt välmående och en inre resa, utan vill även att du ser till att föreviga just Din resa. För bakom LUCKA nr.18 hittar vi

Boken om mitt liv

IMG_8058.JPGNu kan du nämligen lätt skriva ner din livshistoria! Å det kan ju tyckas vara väldans knepigt, men icke! Hur gör du då? Jo, genom att svar på både tänkvärda och intressanta frågor från alla tidsspann sedan barndomen och framåt i tiden kan du på ett härligt och lättsamt sätt berätta om ditt liv för dina vänner och för familjen. Vi sitter ju alla på saker och händelser som format oss till den vi är och vi har ju precis alla hur mycket som helst att berätta.IMG_8054.JPG

IMG_8053.JPGBoken om mitt liv ger dig chansen att skriva ner din livshistoria innan ovärderliga minnen försvinner. Å det fina med den här boken är att det spelar ingen roll hur gammal du är när du börjar skriva. Boken följer ju med dig resten av ditt liv till kommande generationer att läsa.

Vems historia är du nyfiken på att få höra och få förevigad? Din farmors? Din mammas? Eller bästa vännens? Här hemma är det en väldigt speciell person och stor förebild för mig som ska få boken i julklapp. Beställ ditt ex av ”Boken om mitt liv” du också! Med all säkerhet kommer det att bli din familjs mest värdefulla bok! 

Så.

Idag får du chansen att köpa ditt alldeles egna ex av ”Boken om mitt liv” här i julkalendern. Klicka bara på länken HÄR så slussas du direkt till boken på Adlibris. Dessutom an du välja snabbleverans så hinner du slå in paketet till någon speciell. Å till alla er som älskar den traditionella bokhandeln så finns även ”Boken om mitt liv” i Akademibokhandeln i hela landet. Perfekt! Å till er som bor runt Kalmar så finns boken även i Dillbergs bokhandel.

Författarna Mats och Susann Billmark hälsar Er alla en riktigt GOD JUL med många härliga minnen, skratt, gamla anekdoter kring boken som ger oförglömliga samtal kring julbordet i år.

Å jag, tja, det får bli en GOD JUL från mig också 🙂

KRAM

// Inredningsfrun

Psssssssssssst….. Författarna har lag mycket tid på att ge utseendet på boken en massa kärlek i form av noga utvalt exklusivt cremefärgat papper, påkostat läsband och dessutom finns det plats för att skriva in namnet på bokens ägare på bokryggen – personligt och snyggt! Dessutom finns det massor av utrymmet att sätta in foton, urklipp och andra minnesvärda saker. Loove it!

IMG_8057.JPG

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

2 reaktioner till “Det där med LUCKA nr.18!”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: