Det där med LUCKA nr.19!

IMG_8135.JPG
[I samarbete med Readly]

Alltså.

Nu har vi kommit till LUCKA nr.19 i julkalendern. Här hittar Ni;

Readly

Ni som följt mig vet att jag ofta har både ett eller fem järn i elden och ett antal bollar i luften. Men. När jag inte jonglerar barn eller ”things to-do” sätter jag gärna mer min lilla ändalykt i soffan med en tidning. Å eftersom jag är en tidningsslukare av rang så har jag nu upptäckt Readly som är en supersmart tjänst som har samlat över 2300 olika magasin från hela världen. Genom att ladda ner deras app får jag tillgång till alla mina favorit magasin, plus en massa nya spännande tidningar. Jag kan bläddra runt mellan både spännande inredningsreportage, vackra hem och härliga bilder – looove it. Fördelen med Readly för en superambivalent person som jag, är att jag inte behöver välja ett magasin (som när jag står i affären) utan kan välja massor. Dessutom finns det ”gamla” nummer av mitt favorit magasin Nya Rum så jag kan gå tillbaka i tiden och kika. Å nu vill jag ju så klart att ni läsare också ska få upptäcka friheten och känslan av I have them all för nu får ni prova Readly GRATIS i en hel månad. Woop, woop! Det enda du behöver göra är att klicka i länken HÄR eller i min profil på Instagram och signa upp dig redan idag.

Tips, tips! Du kan lägga till upp till fem olika användare på ett och samma konto. Å dessutom finns det massor av barntidningar, men du behöver inte vara rädd att dina kids ska läsa något olämpligt då du kan lägga barn-spärrar. Hur bra !?!? Så. Klicka i länken och prova redan idag. Lätt som en plätt! 

Så.

Nu, äta frulle. Snart, invänta lugnet.

KRAM

// Inredningsfrun

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: