Det där med vad jag önskar mig!

IMG_6106.JPG

IMG_6093.JPGAlltså.

Nu är fröken trött. Ni vet så där trött att man knappt inte ens kan somna för att man är fööör trött. Som en övertrött bebis typ.
IMG_6102.JPG

Så.

Efter imorgon och tillika julkalenderns sista lucka (sparade en lite karamell till sist) så ska jag ta det filbunke. Jag ska sitta i soffan och läsa magasin, moffa så många olika sorters julgodis jag mäktar med, skölja nere det med litervis av mineralvatten och ett glas rött. Det är jag sannerligen värd.
IMG_6097.JPGÅ trots att det för min del hunnit bli en gedigen och lååång önskelista i år är det egentligen bara en sak som jag önskar mig och veeerkligen behöver.IMG_6101.JPGÅ det är SÖMN!!! Att få sova. Att få sova och vakna tills jag inte kan sova mer. Känna att den där tunga dimman lättar för ögonen och tanken när kvick igen och inte som den där sega julgodis-kolan som ligger i skålen framför mig. IMG_6090.JPGSå.

På julaftonsmorgon har min käre mor lovat mig och V sovmorgon. S-O-V-M-O-R-G-O-N!!!! Å det räcker med de där extra två timmarna på morgonen efter en natt med en kejsare som vill äta massor och sova nära, nära, för att liksom hinna få återhämta sig lite grand.

Så. Det är det jag ser fram emot mest just nu. Inte julbordet, inte julgodiset, inte att sitta och umgås tillsammans och öppna julklappar. Jag ser fram emot sovet!!!

Tänk ändå, så lätt det är att göra en icke-sovande mama till en icke-sovande bebis glad :D!

Nu, förbereda frukost till underbaringarna. Snart, kasta mig i sängen.

KRAM

// Inredningsfrun

Pssssssssssssssst……. Idag får ni ett härligt gyllene inlägg med massor av fin keramik från Paradisverkstaden. Det som visas på bilderna hittar ni just nu i Paradisverkstadens pop-up-store i Baronen Kalmar (Kompaniets gamla lokaler precis vid huvudentrén)

IMG_6086.JPG

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: