Det där med LUCKA nr.20!

image (2).jpeg[samarbete]

Alltså.

Då har vi faktiskt kommit till årets sista lucka här på bloggen. Jag tar en vääälbehövlig semester sedan :). Dock har jag sparat en liten karamell till er så här till sist och innan jul. Bakom LUCKA nr.20 hittar vi;

2Share

Jag har skrivit om 2Share innan (ni hittar inlägget HÄR) och berättat om deras fantastiska väskor och accessoarer som förgyller vardagen för alla karriärskvinnor där ute! Något som gör att de sticker ut ännu mer är att de skänker 50% av vinsten till projekt som jobbar med jämställdhet vilket är så himla viktigt och bra.

Nu vill jag tipsa er om att idag är det sista dagen att beställa hos 2Share om man vill få paketet innan jul!

De har ljuvliga väskor, plånböcker, anteckningsböcker, smycken och mycket mer! 

Gå in på www.2share.se och hitta dina sista julklappar!

Snäääällla tomten jag veeeet att listan är lååååång men jag verkligen måsthöver en ”Shopper” till alla pryttlar en trebarnsmama behöver ha med sig om dagarna….. jättesnäll har jag varit….  verkligen tok-snäll……

KRAM på er mina fina! Å happy jämställdhets-shopping!!!

// Inredningsfrun

Processed with VSCO with f2 preset

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

2 reaktioner till “Det där med LUCKA nr.20!”

 1. Det är du verkligen värd!
  Funderade faktiskt lite på om du verkligen orkade lägga ut erbjudande varje dag, vara hos kalmarfloristerna, vara i väg på saker mm
  I välmening förstås!!!
  Önskar dig en fantastisk jul!
  Kram Jenny

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: