Det där med Attling!

IMG_8179Alltså.

Jag skulle ju ta semester ett tag nu, men jag är bara tvuuuungen att titta in och säga ”hej-hej”, men även visa vem som var på finbesök i Kalmar igår. Jodå, fru Attling herself. Lika strålande, karismatisk och varm som man får uppfattningen om.IMG_8192.JPGÅ hon var ju så klart på besök i årets Attling butik ”Georges Guld”  (klicka på länken så får ni se någon ni känner igen i just Attling-smycken och brudklänning…) och stod och signerade varenda liten ask som de många, många besökarna köpt av hennes vackra kollektion.IMG_8203Å det tycker jag är väldans fint! Att hon tar sig tiden att skriva någon personlig liten rad som betyder så otroligt mycket för mottagaren. Å liksom både värna om sitt varumärke men även om de som faktiskt gör att hon kan fortsätta med det hon brinner för – kunden! IMG_8204Proffsig och varm upplevde jag henne och det kanske därför just Marinette och Lasse fick utnämnelsen ”Årets Attling butik” i år, eftersom det två är precis av samma kaliber. Proffsiga, varma och genuina! Å deras personal lika så.IMG_8177.JPGIMG_8172.JPGSå.

Det blev en energi-boost-kväll med en blandning av glamour, fötterna på jorden-feeling, värme och chokladpraliner tillsammans med Georges Guld gänget. Å jag kan inte annat än att hoppas på att Fru Attling kommer på besök igen.IMG_8183.JPG

För.

Kalmar har myyyycket bra, men lite glamour och en doft av Attling ljusar är banne mig aldrig fel!

Nu, Paddington i soffan med tre underbaringar. Snart, känna lugnet.

KRAM

// Inredningsfrun

Psssssssssssst… Ni glömmer väl inte att jag sänder live på Instagram imorgon bitti klockan 10.00 hos Kalmarfloristerna? Ska blir så kul att se julbukett deluxe. Don´t miss it!!! IMG_8171.JPG

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: