Det där med julmys!

IMG_8316.JPGAlltså.

Det är ju himlans roligt det här med livesändningarna som jag  har haft i samarbete med Kalmarfloristerna de senaste fyra fredagarna (ni kan se den på Insta-story). Fredagsbuketten goes från advent till julskrud! Bästa!

IMG_8315Minns ni den vita vackra adventsbuketten från första live-sändningen? Som för veckan därefter blev utbytt mot en Aprikostrend (det var då killarna bröt ihop och undrade vart tusan det röda höll hus) och förra veckan så blev buketten, till sist, röd och vacker. Å denna veckan ville jag ha ett stort jul-crescendo som ska stå som ett utropstecken på julbordet. Å det fick jag ju så klart av ljuva Felicia på Kalmarfloristerna som dessutom, på begäran från undertecknad, slängde in lite ”glitter” i buketten i form av en härligt metallic-sprayad björkkvist. Looove it! Finns att köpa hos Kalmarfloristerna (eller ring och boka). IMG_8317.JPGÅ buketten står nu i blickfånget på vardagsrumsbordet tillsammans med två av julens absoluta favoriter; Det stora relief-fatet från Paradisverkstaden och Storas egengjorda ljuslykta i silver och guld som han gjorde på skolans julpyssel. Jamen, ni ser ju själva! Match made in heaven!

Så. Jag njuter lite extra av lugnet som ligger som bomull över lägenheten idag. Underbaringarnas jul-mag-pirr har övergått till jullovs-chill. Å jag låter ögonen vandra över lägenheten och låter minnena flyga iväg. Detta blir sista julen här i stan. För efter jul väntas ett nytt kapitel och nya äventyr för oss fem. Spännande, men dock en smula ledsamt. Jag älskar denna lägenheten och allt den har stått för och betytt för mig; Frigörelse, nystart, trygghet, omstart.

Under detta taket har jag låtit mitt hjärta läka, växa och älska på nytt. Denna lägenhet har varit min trygga hamn när allt annat har stormat.

Så. Det är lätt att bli en smula nostalgisk. Men. Jag vet, med facit i hand, att vart jag min i världen vänder, står min lycka i mina egna händer, å lyckan är att vara med mina fyra.

Å vi, tja, vi ska skapa ett nytt hem under nytt tak.

Vilken jädra julklapp!!!

KRAM

// Inredningsfrun

IMG_8321.JPG

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

9 reaktioner till “Det där med julmys!”

  1. Wow så kul och så härligt att få starta om med nytt boende tillsammans . Det är ni så värda . Ska bli så kul att få följa med på den resan . God Jul och ett Gott nytt spännande år . Kram ❤️

    Gilla

  2. Grattis till det nya boendet 💕 Du är en super mamma o fru , beundrar dej att du hinner fixa o trixa med allt o allt God Jul o Gott Nytt År . 💕

    Gilla

  3. Men så spännande med flytt! Men jag förstår ju att det är ledsamt att lämna tryggheten och det lägenheten stått för. Jag har bott i min i fem pr och det är verkligen min trygghet efter att ha flytt med sonen mitt i natten från ett destruktivt förhållande och fick vi hos min mamma i flera månader. Jag kan inte tänka mig att lämna den. Men en dag tror jag att det händer för mig också. Kram och god jul

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: