Det där med att ha dan-före-dopparedan!

IMG_8208

IMG_8217.JPGIMG_8255.JPGAlltså.

 

Jag vet inte hur ni har det så här dan-före-doppare-dan men för mig är detta mysigaste dagen på hela julen. Alla är spända och förväntansfulla och alla klappar ligger under granen, glöggen står varm på spisen, skinkan griljeras i ugnen och i soffan sitter ena delen av släkten och prasslar med pappret från ljuvligt goda kolor och i köket sitter andra delen och klurar på rim och lackar paket för fullt.IMG_8252.JPGÅ trots att gröten är köpt och rödbetssalladen lika så, blev det ju banne mig jul i år också. Dan före doppare-dan. Julens bästaste dag!

KRAM och GOD JUL!

// Inredningsfrun

Psssssssssssssst….. Bilderna är från i torsdags när underbaringarna slutade skolan. Vi skulle gå på kondis och äta lussekatter men killarna ville bara hem och mysa med lillebror och kolla film i soffan. Så vi köpte med oss hem istället. Hemmagrisar är vi allihopa 🙂IMG_8226.JPGIMG_8205.JPG

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

4 reaktioner till “Det där med att ha dan-före-dopparedan!”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: