Det där med sista-minuten-fixet!

IMG_8305.JPGAlltså.

Kanske sitter du nu vid frukostbordet och kommer på att du minsann glömt bort att köpa paket till faster/moster/chefen/grannen?!? Å du som absolut inte vill ut å trängas bland folk på stan och låååånga köer dan-före-dan. What to do!?!?

Jo. Veva ihop en sats fröknäcke som tar tre minuter och som dessutom ligger i ugnen en timma medan du blir klar med morgonfixet. Tadaaaa – klart!IMG_8310.JPGÅ så kasta ner dem i en burk och veva runt lite snöre. Klart! Å det bästa med en hemmagjord klapp är att alla gillar dem (om du inte bränner dem eller förväxlat socker mot salt) och det är lika roligt att ge som att få. Tycker i alla fall jag :).

Så. Det får bli ett litet  sista-minuten-panik-tips 🙂

Nu, kasta in alla barn, klappar, packning i bilen. Snart, droppa förbi en 7eleven och köpa to-go-kaffe. För go we are!! Tjohoooo! Nu far vi mot jul!

KRAM

// Inredningsfrun

IMG_8309.JPG

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: