Det där att önska er GOD JUL!

IMG_8270.JPG

”Jahoppppp…. då sitter man här igen….. å mama står och försöker få mig att le….igen…!

IMG_8297.JPG

”…. men jag är der Kaiser, jag gör som jag vill!…..”

IMG_8282.JPG”… men vad är detta nu för nåt då….. oooh sååå spännande…..”

IMG_8286”…… hon har varit med för, mamasen,,,,,, detta var ju kul!!!!”IMG_8264.JPG”…. så ett halv-leende kan jag väl ändå bjussa på….. det är ju trots allt jul!!!! GOD JUL på er, önskar jag och mamsen. Vi gillar er massor! Tack för att ni finns och att ni fortsätter titta in här hos oss. Vi ser fram emot ett härligt 2018 tillsammans med Er.

KRAM på er från Mig och mama”

♥ GOD JUL ♥

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: