Det där med fredagsbuketten!

IMG_8456.JPGAlltså.

Då står årets sista fredagsbukett på bordet här hemma. Buketten som fina Felicia på Kalmarfloristerna svängde ihop under vår live-sändning i går direkt från butiken. Denna gången var tekniken på vår sida och telefonens batteri höll hela sändningen. Pheeew!!IMG_8452.JPGEfter förra veckans abrupta avbrott (telefonen tvärdog) mitt i live:et, så hade jag back-up av en extra-laddare denna gången. Jag ville ju inte, för allt smör i Småland, att ni skulle missa denna ljuva skapelse till bukett, som döptes till ”Nyårsfyverkeri”. Ros, syrén, anemon, eucalyptus och en massa annat fint (som jag inte minns namnen på) blev kompositionen  i årets sista fredagsbukett.IMG_8462.JPGIMG_8461

Så med vitt, grönt och lite silver avslutar vi året på topp. Jag kan inte fatta att årets sista dag redan är här!

2017. Herregud så god du har varit mot mig! 

Å så till sist; TACK för att Ni finns och följer med mig på min livsresa genom upp och ner, kaos och lugn och allt där emellan.

Från botten av mitt hjärta – Gott slut och gott nytt på er alla fina!

KRAM

// Inredningsfrun

Psssssssssssst…. Nästa år får ni följa med mig i samarbete med Kalmarfloristerna genom blom-trender, gröna växter, tips och skötsel och en massa annat sköj!!!!

IMG_8444.JPG

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

En tanke på “Det där med fredagsbuketten!”

  1. Vilken vacker bukett. Ja oj oj vad iden går redan ett år till har passerat och det har varit både bra och dåliga stunder på vägen.
    Kommer du bo kvar i Kalmar nu när ni flyttar till hus? Ska bli så spännande att följa dig i nya huset, jag vet ju hur fint du hade det i ditt gama hus.
    Ha en fin Lördag denna sista detta år
    Kram Linda

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: