Det där med att njuta av tiden!

IMG_7834.JPGAlltså.

Jag har haft fullt upp med att bara vara. Väldans bra start på det nya året måste jag ju påstå. Jag å kejsaren har typ bara chillat i soffan, kollat film och samlat på mig en massa inspiration till huset. Å herre! Jag blir nästan knäpp av allt jag vill ha. Nya mattor, nya lampor, nya sängar, nya sängbord, nya tavlor, nys soffor, nya matsalsmöbler (eller tja det har vi ju inte ens några) och så klart, en massa, massa nya blommor, krukor och lull-lull.IMG_7832.JPGJag kärade ner mig totalt i dessa höga vaser/krukor från Paradisverkstaden sist jag var över på Baby Caféet (som öppnar igen lite senare i januari). Visst är de heeelt galet fina!?!?

Å grejen är ju inte att hitta saker man måsthöver, det handlar snarare om att begränsa mig. Å måttlighet är definitivt inte min starkaste sida… humhumhum…..

Iallafall. Det är väldans tur att jag har kejsaren som högljutt protesterar när maman varit för tråkig med sina magazin och kolla hus-inspo. Med honom går jag inte bananas och kan inte grotta ner mig för mycket, utan bara lagom. Å lagom är ju alltid bäst.

Eller vad säger Ni ;)?!

Nu, kaffe med smörkolasmak. Snart, kolla ”Dark” på Netlix (sjuuukt bra!)

KRAM

// InredningsfrunIMG_7829.JPG

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

En tanke på “Det där med att njuta av tiden!”

  1. Så kul med nya huset!! Har följt dig sen början och blir så glad för din skull! Hoppas vi får följa med dig på resan. Varmt lycka till med allt. Kram

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: