Det där med tre-rätters-söndag!

IMG_8647.JPG

 

Alltså.

Vissa dagar behöver man få bli omhändertagen lite extra. Å med en vecka av totalt aminings-slutar-kaos (berättar mer vid annat tillfälle) var det väldans passande att vara bortbjuden till Vs brittiska släkt som kommit över och hälsar på här i Sverige. Å som grädden på det lilla moset är kusin IB dessutom kock av rang och slänger ihop en tre-rätters-söndagsmiddag som en annan kämpar ihop en vanlig middag. Typ. Å dessutom lika stor om hjärtat som hon är i sin matlagning. Dubbelt älsk på henne alltså.IMG_8655.JPG

IMG_8652.JPGIMG_8668.JPGIMG_8675.JPGSå. Efter en smak-upplevelse med allt från skaldjur, Wellington och Pavlova (å så en chokladtårta till efter-efterrätt), sitter jag nu en smula (alltför) mätt, nöjd och lugn i själen. För ikväll somnade kejsaren nöjd och lugn han också. Glad, gurglig, dada-mama-dodandes somande han gott, vid sin mamas långlök, efter en vecka av skrik, gråt och ännu mer gråt. Tja. Jag vet inte för vem som kampen om tutt-eller-inte-tutt var värst för, honom eller mig. Men jag vet bara att en glad och lugn mama, ger en glad och lugn kejsare. Å då får det bli (kvälls-)tutt ett tag till. IMG_8646.JPGNu, borsta tanden. Snart, ligga i soffan och slökolla tv.

KRAM

// InredningsfrunIMG_8648.JPG

 

 

 

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: