Det där med vecko-summering!

IMG_8574.JPGAlltså.

Om denna veckan skulle översättas i tid så har den både varit en sekund kort och ett decennium långt. Är ni med mig på känslan?!?! Kort har veckan känts för att veckan med  underbaringarna aaalltid bara säger poff, dels för att jag packelipackat en massa och dels för att jag varit sjuk. Lång har veckan varit på grund av akut sömnbrist deluxe och amningskaoset som till slut landat i att vi fortsätter amma. Fast på vårt vis, kejsaren och mitt. Å helt plötsligt blev kampen om tutten inte längre en kamp utan bara den där ljuva stunden med min kärleksklump vid armen och hans djupblå små nyfikna ögon tittandes upp på mig, ömsom ätandes och ömsom gurgeldaddaboobomamamammamam:andes. Å så sjunger han sin lilla hyllningstrudilutt för långlöken. Fint ändå, att något så skruttigt för mig ändå är så kärt för honom :).

IMG_8579Iallafall. Jag vet att ni är många som är nyfikna på huset och vill att jag berättar med om det. Å det kommer, jag lovar. Jag har bara lovat mig själv lite skärmfri-tid. För jag vill lägga all tid på kejsaren. Vi har ju nästan liksom börjat om vår relation. Eller njäe, vi håller mer på att fördjupa den. Vi omformaterar oss från att varit en enhet till att bli två separata individer. Å det tär på krafterna (psyket också för den del host, host, host….). Så jag tryggar upp honom med fokus och ”jag är alltid här med värme och närhet även utan tutt” för att amningsavvänjningen ska bli mjukare för oss båda. IMG_8573.JPGSå. Summa summarum av veckan som gått blir att den varit både hög och låg, bra och dålig, svängig och stabil. Precis som livet i allmänhet och en småbarnsmamas-liv i synnerhet! Så idag är det extra skönt att ha V hemma och bara njuta av lugn och ro och tillsammansskap.

Nu, in och tvaga min stela lilla lekamen. Snart, ut på lördagsbestyr.

KRAM

// Inredningsfrun

Psssssssssssssst….. Förra veckan var jag och fotade lite nyheter från Paradisverkstaden som ni kan se på Formex. Å till alla er som inte har möjligheten att besöka Formex idag får njuta av Paradisets nyheter här istället. Håll tillgodo :)!IMG_8576.JPG

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: