Det där med trender!

IMG_7894.JPGAlltså.

Jag sitter ju stundom och plöjer inredningstidningar, gamla IKEA-kataloger och web-shopar och web-loppisar för att hitta en massa kuligt till nya huset. För visst, skulle jag vilja kunna go bananas och köpa precis allt som jag vill ha och gärna lamp-klassiker (har en nästan osund kärlek till just lampklassiker) men där säger plånboken stopp. Å dessutom är det ganska härligt att dels fynda saker som man kan måla om och sätta sin egen prägel på och dels få gå och tråna efter något som man önskat sig länge. IMG_7895.JPGIallafall.

Jag har väl aldrig funderat så mycket på trender eller slaviskt följer dem, utan går mer på magkänslan när det kommer till ting eller möbler som jag gillar. Å som ni vet så ligger Paradisverkstadens keramik mig lite extra varmt om hjärtat och därför blev det extra kul när jag fick se att jättekronärtskockan (som jag fotade i butiken för ett par veckor sedan) visades upp i Nyhetsmorgon (klicka på länken så kommer ni till klippet) idag när Andrea Brodin visade upp vårens hetaste inredningstrender. Härligt när genuint hantverk är senaste trenden! Dock vete tusan om jag hakar på den cerisrosa flamingo-trenden. Känns kanske lite kul men väääldigt långt från mig. Men visst, man vet aldrig! Vissa saker och trender får väl liksom ”växa” på en tills man gillar det, men riktigt unikt hantverk hamnar alltid direkt i mitt hjärta.IMG_7898Nu, premiärtur med pulkan för kejsaren. Snart, middags-prepp.

 

En härlig söndagskväll önskar jag Er!

KRAM

// Inredningsfrun

Pssssssssst… Den kronärtskocksformad skulptur i gröntonat stengods kommer från kollektionen Unik från Paradisverkstaden. Finns i grönt och lila.IMG_7897.JPG

 

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: