Det där med Slottsvillan!

IMG_8729Alltså.

Jag fyller 38 år i mars. Å ni som följt mig ett tag vet att jag dels ääälskar att fylla år och dels tycker att åldern bara är en siffra. IMG_8735Iallafall.

Det är egentligen bara de sista tre-fyra åren som jag börjat intressera mig för hudvårdsprodukter och att bry mig om min hud. Å 34 år av totalt ointresse har satt sina spår. Å att solat utan solskydd, tvättat ansiktet med handtvål och smörjt in det med kidsens rumpkräm och Hellosan har väl också bidragit till att huden åldrats snabbare än de ynka 38 år jag är.IMG_8739IMG_8748Jag har lagt in rutiner för att sköta om min hud och ge den lite kärlek. Jag kör både Skin Renewal rollern (gör underverk mot vecken i pannan) och ansiktsmasker (loooove them) och är noga med rengöring och återfuktning. IMG_8753.JPGIMG_8737.JPGMen. De senaste årets stress och så graviditet och avsaknad av sömn har satt sina spår. A lot!!!! Så jag bokade en konsultation hos på Slottsvillan i Kalmar. Slottsvillan är som en samlingsplats för hudvård, fotvård, tandvård, psykoterapeut, massageterapeut under ett och samma tak, förpackat med en intim och diskret känsla av flärd och lyx för välbehövande :D). Jag har redan fått bästa hjälpen av fantastiska Vlora och fixat bettskena till mig efter mååånga års gnisslande med tänderna och stress som som gjort att jag biter ihop under natten och vaknar trött i käken och ont i huvudet. Å Mia som tar hand om fossingarna träffade jag första gången för typ 20 år sedan (oh herre!!). Nu har jag fått en konsultation hos Susanne som hjälpte mig för ett par år sedan att få bukt med gamla ärr från stafylokocker som jag haft i ansiktet. Så jag känner mig trygg med henne och jag vet att hon kan allt och lite till inom sitt område. Så jag konsulterades om ytterligare ett par större ärr i ansiktet och huden kvalité.IMG_8759.JPGIMG_8743.JPGIMG_8740.JPGIMG_8758.JPGSå jag kastar helt sonika in årets första tipstips så här i slutet av årets mörkaste och fattigaste månad. Behöver du lite vardagslyx och flärd så ta och boka en konsultation eller behandling på Slottsvillan! Trots att det är en ganska intim situation när någon granskar varje millimeter av ens ansikte så känner man sig lugn, trygg och väl omhändertagen. Såååå viktigt tycker jag!

Å appropå flärd. Idag damp mina favvis-rengöringsgel till fejjan ner i brevlådan så nu kan jag vardags-spa-lyxa hemma oxå. Väldans välbehövligt!

Nu, bingen. Snart, hoppas på lite skönhetssömn.

KRAM

// Inredningsfrun
IMG_8732.JPG

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

4 reaktioner till “Det där med Slottsvillan!”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: