Det där med Maybeauty!

IMG_8823.JPG[i samarbete med Maybeauty]

Alltså.

Nytt år, nya rutiner? Tja, förvisso kan det vara läge att se över sina rutiner nu när det nya året ändå börjar rulla på. Dock tar jag med mig ett par gamla rutiner från föregående år för de är absolut värda att fortsätta med. IMG_8937.JPGSom att tvätta ansiktet med the Incredible Face Gel från Maybeauty. Jag älskar hur jag liksom ”ser” smutsen bokstavligen rulla ihop sig i ansiktet och färdiga att bara sköljas bort. Jag har nästan alltid använt mig av ansiktstvättar som på ett eller annat sätt löddrar, så the Incredible Face Gel blev en ny erfarenhet eftersom känslan blir att gelen suger upp all smuts och lämnar en ren men ”torr” känsla när man masserar. Jättesvårt att beskriva men hur skönt som helst! Man känner när ansiktet är rent från smuts och huden blir direkt så där len och babymjuk. IMG_8952.JPGHur gör gör jag då? Börja med att öppna den smarta engångsförpackningen (om jag bara tar ansiktet räcker de längre). Å som vanligt doftar alltid Maybeautys produkter helt gudomligt!IMG_8829.JPGApplicera gelen på de ställen du vill rengöra. Jag tvättar alltid hela ansiktet plus lite av hakpartiet ner mot halsen. Har jag make-up börjar jag med att skölja ansiktet med ljummet vatten. Är jag osminkad tar jag gelen direkt på ansiktet. Massera in gelen och se hur döda hudceller lossnar och blir som små ”kulor”.IMG_8941.JPGSe och känn hur len och fin din hy blir!

Jag använder the Incredible Face Gel i min dagliga tvättrutin för en jämt och fräsch hud och gärna i kombination med Face Masken (ni vet den kolsvarta) och då använder jag gelen efter Face Masken. Hemma-spa deluxe :)!

Å som vanligt med Maybeautys produkter är de lätta att använda med enkla steg (som även en virrpanna som jag minns), inte testade på djur och du kan använda dem både när du är gravid eller ammar. Å som ni vet så uppskattas även produkten av män så det blir win-win i badrummet :).

Nu kan även du passa på att bunkra upp med the Incredible Face Gel för med koden

marikafacegel

så får du 30 % på din beställning. Klicka direkt på länken ovan så är rabatten redan aktiverad. Lätt som en plätt! Annars kan du alltid klicka HÄR för direkt-aktiverad kod.

Nytt år, gamla rutiner! Funkar hur bra som helst :)!

KRAM

// Inredningsfrun

IMG_8714.JPG

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: