Det där med Herr Kamprad!

IMG_8992.JPGAlltså.

Å så har en väldigt stor person på så många sätt gått vidare till nästa liv. Hans livsverk har garanterat lämnat spår i varje svenskt hem. Å utländskt också för den delen. IMG_8969.JPGMitt hem har alltid präglats av möbler och inredning från Herr Kamprads varuhus och gör så än idag. I princip utgörs hela min möbelbas av möbler från hans varuhus. Som mitt älskade vitrinskåp som jag köpte enbart för att det var så jäklars vackert och som dessutom sväljer hur mycket saker som helst. IMG_8968.JPGÅ det lilla nätta avlastningsbordet i hallen som pryds av den cleana, vita ljusstaken och den stora träkorgen…….IMG_8970.JPG

….. och den sköna läsfåtöljen (som fortfarande håller trots måååånga år på nacken), fårskinnet och plädarna, tavlan, spegeln och läslampan kommer också från herr Kamprads varuhus. Å soffan! Eketorp så klart!IMG_8961.JPGÅ rullbordet i köket likaså. Å trädlådan, ljusen och hälften av grejerna på rullbordet kommer också från varuhuset……IMG_8960.JPG….. å den svarta rottingfåtöljen, brickbordet och vasen. Allt från Herr Kamprads.

Å jag tröttnar aldrig! Å jag hittar alltid något som jag måsthöver och inspireras av från varuhuset. Till och med kejsaren har fattat grejen med grejer från Herr Kamprads varuhus. Plastlådan fungerar perfekt som leklåda!IMG_8998Så. Farväl fina Herr Kamprad. R.I.P.

KRAM

// Inredningsfrun

IMG_8996

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

4 reaktioner till “Det där med Herr Kamprad!”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: