Det där med en liten update!

IMG_8974

Alltså.

Imorgon har Arla varit stängt två veckor och kejsaren har liksom gillat läget. Jag tycker till och med att både hans mage och han blivit lugnare. Å det är ju skönt. Dock har han börjat vakna 04.30 istället för 07.30. Så om jag gick runt som en icke-sovande zombi innan så är jag garanterat världens bästa preventivmedel nu. Så till alla er med tonårsbarn som ni ska börja prata preventivmedel med, så kan det räcka med att ni kommer hit till mig 05.00 vilken dag i veckan så ser era tånåringar hur man ser ut som mama. Preventivmedel nog if you know what I mean… host… host……. IMG_8976IMG_8982Iallafall. Det som funkar för oss nu är att kejsaren somnar på mitt bröst istället för vid det. Å så dricker han en klämmis-välling eftersom det är det enda som han gillar. Men vi kämpar vidare med välling-kampen. Å då har vi kunnat checka av varm välling, kall välling, majsvälling, havrevälling, fullkornsvälling och välling med vaniljsocker i. Välling från flaska och välling från glas vilket är det enda som funkar något sådär). Men skam den som ger sig.

IMG_8985.JPGÅ så en liten allmän kejsar-update. 9 månader har han hunnit bli nu och han sitter där han sitter och förflyttar sig helst inte mer än vad nöden kräver. Men man pratar massor och joddlar å har sig och klappar händer och gör high five och fått sin första tand i underkäken (vilket säkert förklara sista dagarnas feber). Jag tror att han väntar med att börja förflytta sig tills vi flyttat till das Haus. Lite mer yta att sprida ut allt roligt på då.

Å som jag och familjen längtar till das Haus nu. Nedräkningen har sannerligen börjat. Om en månad sitter jag och knappar på datorn på ny adress. Ja herre! Man kan ju bli nipprig för mindre!

Nu, prata med V som jag knappt sett på hela veckan. Snart, popflixa.

KRAM på er mina fina

// Inredningsfrun

IMG_8984.JPG

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

3 reaktioner till “Det där med en liten update!”

  1. Ett litet tips på välling är nestles välling gryn som blandas med mjölk (finns säkert andra märken med). Mina barn gillade den mycket bättre än vanlig välling 😊.

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: