Det där med Daniel Wellington!

IMG_9173[samarbete]

Alltså.

Nu när Alla hjärtans dag ligger runt hörnet kommer här ett super-tips på en gåva som garanterat tas emot med kärlek! Å håll nu i hatten för här kommer nu inte bara ett utan två riktigt hjärte-erbjudanden från Daniel Wellington.

IMG_9096

IMG_9021.JPG♥♥♥♥♥♥♥

  1. Till dig som beställer en klocka med läderarmband från Daniel Wellington får nu en  ”HEARTS CHARM” med på köpet. Å vad är nu detta tänker du?! Jo, HEARTS CHARM är en detalj i form av en liten hjärtberlock som du fäster i läderarmbandet på klockan. Det söta hjärtat finns i både roséguld och silver. Ser ni att det står ”love” på hjärat?!? Perfekt nu till Alla hjärtans Dag! Å som grädde på det berömda moset får du även fri och supersnygg gift wrapping. Perfekt att få allt serverat och klart i snygga och lyxig kartong.
  2. Till dig som beställer en valfri klocka från Daniel Wellingtons kollektion och få ett valfritt läderarmband på köpet + en HEARTS CHARM + gift wrapping.

♥♥♥♥♥♥♥IMG_9165.JPG

Å inte nog med det! Med din personliga kod 

inredningsfrun15

får du nu 15% på hela Daniel Wellingtons sortiment (klicka på koden så kommer du direkt till erbjudandet). Dessutom kan rabattkoden  kombineras med alla erbjudanden som ni hittar på Daniel Wellingtons hemsida. Dessutom fri leverans och returer över hela världen och två års garanti. IMG_9135.JPGIMG_9154.JPG

IMG_9178.JPG

Så. Ge dig själv en riktig ”because-you-worth-it”-present till dig själv eller till din hjärtevän och passa på att kombinera inredningsfrun15-rabatten med Daniel Wellingtons olika erbjudanden.

Är det något man aldrig kan få för mycket av så är det väl ändå klockor. Eller vad säger ni ;D?!?

KRAM

// Inredningsfrun

Pssssssssssssst…… Du kan kombinera erbjudandet med att köpa till det vackra Classic Cuff (armbandet på bilderna) som finns i både roséguld och silver. Här kommer lite inspiration!IMG_9129.JPG

IMG_9159.JPG

IMG_9075.JPGIMG_9092.JPGIMG_9134.JPG

IMG_9152.JPG

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

2 reaktioner till “Det där med Daniel Wellington!”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: