Det där med att leta måsthöver saker!

ell_1804_camp_cosy_living_img1.jpgBild lånad från Ellos.

Alltså.

Är det bara jag eller är SS18 en helt makalöst härlig inrednings-säsong?? Jag har ju lagt på mig ett stort fett köpförbud tills vi fått nyckel till das Haus och nu hittar jag saker som jag måsthöver precis ööööverallt. Å har jag glömt att säga att vi precis nyligen fått HM Home till stan!?!? Ja, ni kan ju tänka er!!?! Jag får gå långa omvägar eller lämna plånboken hemma med flit för att inte ”råka” handla något där. Fick dessutom ett presentkort från butiken i julklapp och det liksom ligger och ropar på mig från nattduksbordet ”släpp ut mig, släpp ut mig…..” gaaaaah!!!

Å jag vet inte om det är min ådra av självplågeri som skriker på mig eller om det är för att snön vräker ner och gör att våren känns väldans långt borta (ogillar starkt snö!!), men här sitter jag framför datorn och bara hittar och hittar och hittar tuuusen måsthöver saker som jag, så klart, inte får köpa.

Men. Jag kan ju iallafall dela med mig av lite favoriter till alla er som inte har köpförbud. Måtte det bara bli mars snart…..

Alltså kuddarna (som jag hittade HÄR!) En av varje, tack!

Mattan kommer att bli perfekt på nya kontoret (HÄR hittar du den)

Man kan ju aldrig ha för många krukor!! Host, host, host…. 😉

Å så lite vägglampor till underbaringarnas rum.

Å så vill jag ju hoppa på två trender på en och samma gång – rosa och sammet! Å vad passar då inte bättre än en rosa sammetsfåtölj!?!?

Eller varför inte slå till på en ny soffa. Vi behöver ju faktiskt det. Å till soffa behöver man sidobord. Det är sedan gammal……

Tja.

Ni förstår mitt dilemma va!?!? Å då har jag ju bara kollat igenom EN web-sida idag och hittade allt detta :D.

Nu ska jag släng mig i soffan och Netflixa. Lååååångt borta från datorn och måsthöver-begär :O)

KRAM

// Inredningsfrun

Psssssssssssssst….. Jag har lånat alla bilderna från Ellos hemsida, så ni också kan få inspireras :).

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

2 reaktioner till “Det där med att leta måsthöver saker!”

  1. Jättefina saker, vilken rolig vår det blir med flytt och nytt🌿Ellos inspirerar verkligen. Efter sportlovet har jag beställt vårväder😊🌿
    Ha en fin dag!

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: