Det där med Sophie by Sophie!

IMG_8529.JPGAlltså.

Ni vet när man sitter och rensar ut en massa (i detta fall bilder på datorn) och man fastnar för att man blir helt nostalgisk och istället för att bli klar på en kvart med det man skulle göra, sitter man istället och kollar igenom bilder i timmar. Typ.IMG_8530.JPGIallafall. Jag hittade lite bilder från i julas och bilder på en av mina fina julklappar. Minns ni att jag hade Valdi bakom en av luckorna i julkalendern? Nåväl. Jag blev ju så väldans förtjust i ett armband från Sophie by Sophie att tomten minsann hörde bön. Så nu pryder detta vackra arband min handled allt som när. Loooove it!IMG_8534.JPGNi som bor i Kalmar hittar armbandet hos Valdi. Å detta får minsann bli ett Alla hjärtans dag tips-tips ♥!!!

KRAM

// Inredningsfrun

IMG_8532.JPG

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

2 reaktioner till “Det där med Sophie by Sophie!”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: