Det där med att ha kärleksdag på intågande!

IMG_9165[samarbete]

Alltså.

Har ni hunnit planera in något mysigt till Alla hjärtans dag som är på intågande redan i nästa vecka? Jag ska ärligt erkänna att jag inte hunnit fundera så mycket på det. Jag har mest flyttkartonger i huvudet just nu. Tänker att jag kör pannkakor med alla tänkbara toppingar och Nutella. Det går liksom alltid hem hos stora hjärtan som små :).IMG_9178Iallafall.

Till dig som missade förra veckans fin, fina erbjudande från Daniel Wellington så få du chansen även idag. För med koden

inredningsfrun15

får du nu 15% på hela Daniel Wellingtons sortiment (klicka på koden så kommer du direkt till erbjudandet). Dessutom kan rabattkoden  kombineras med alla erbjudanden som ni hittar på Daniel Wellingtons hemsida. Dessutom fri leverans och returer över hela världen och två års garanti.

Här kommer två tips!

  1. Till dig som beställer en klocka med läderarmband från Daniel Wellington får nu en  ”HEARTS CHARM” med på köpet. Å vad är nu detta tänker du?! Jo, HEARTS CHARM är en detalj i form av en liten hjärtberlock som du fäster i läderarmbandet på klockan. Det söta hjärtat finns i både roséguld och silver. Ser ni att det står ”love” på hjärat?!? Perfekt nu till Alla hjärtans Dag! Å som grädde på det berömda moset får du även fri och supersnygg gift wrapping. Perfekt att få allt serverat och klart i snygga och lyxig kartong.
  2. Till dig som beställer en valfri klocka från Daniel Wellingtons kollektion och få ett valfritt läderarmband på köpet + en HEARTS CHARM + gift wrapping.

Så. Beställ idag så står du iallafall inte utan present den 14:e :D.

Nu, vecko-prepp. Snart, middag hos päronen.

KRAM

// InredningsfrunIMG_9154

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: