Det där med lördag!

IMG_9419Alltså.

Ni är säkert många som sitter bänkade framför tv:n och inväntar Mellon. Jag tänker också kolla lite grand men jag somnar säkert. Trött, tröttare, tröttast!! Trots att jag för första gången på flera år har sovit tio timmar i ett sträck utan att varit uppe en enda gång!! Välbehövligt!IMG_9458.JPGIallafall.

Här hemma råder det flyttkaos. Eller tja, kaos och kaos, tycker faktiskt att jag hunnit med att organisera packningen väldans bra men alla kartonger och påsar överallt gör ju att intrycket blir lätt kaotiskt. IMG_9459.JPGSå.

Idag flydde jag och kejsaren fältet till min fina Marie och hennes familj. Det var ett väldigt länge sedan vi fick lite gott häng tillsammans och själen min blir alltid lugn av både henne och husets energier.
IMG_9439.JPGIMG_9447.JPGFör att inte tala om kejsaren. Han var helt överlycklig att få gosa med katterna. Det är så ljuvligt att se honom bli så glad när han får klappa katten och man blir helt varm om hjärtat!!IMG_9444.JPGIMG_9435.JPGSå nu är jag påfylld av medsyster-kärlek och framtidslusta för är det något som Marie är världsbäst på så är det att alltid hitta ljus i allt och lyfter alltid de små sakerna i livet till en helt ny nivå. Så lyckligt lottad är jag, som får ha henne i mitt liv!IMG_9450Å nu har V kommit hem också efter en långpanna på jobbet och kejsaren sover sött. Å Mellon har precis börjat.

Life is good!

KRAM på er alla finingar!

// InredningsfrunIMG_9463.JPG

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

2 reaktioner till “Det där med lördag!”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: