Det där med att ge en flytt-status!

IMG_9572.JPGAlltså.

Man kan lugnt säga att jag har varit en smula rastlös idag. En stor smula.

Imorgon börjar jag tömma lägenheten på kartonger och småmöbler. På lördag kör vi de stora möblerna. På söndag ska vi köra runt och hämta möbler som vi köpt och bara väntat på att få hämta. IMG_9574Så. Nu försöker jag varva ner i soffan med Modern Family på Netflix och en skål chips i knäet (har ni smakat den nya smaken från Estrella?? Med rostad vitlök och havssalt? Alltså jag bryter ihop vad goda!!! Ni mååååste prova!)IMG_9573IMG_9576.JPGMen trots Netflix och chips känns det en smula tomt ändå. Fem år är en lång tid. Vi har trivts så bra ihop, jag och lägenheten. Men. Det räcker med att jag tänker på hur jag går ut på altanen och sätter mig med en kopp kaffe i morgonsolen för att tomhetskänslan ska gå över. För är det något som fyller en med massor av energi så är det vetskapen om att man tillsammans med sitt dream team snart påbörjar en ny bok tillsammans. Å den boken heter Das Haus! Banne mig!

KRAM

// InredningsfrunIMG_9577.JPG

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

3 reaktioner till “Det där med att ge en flytt-status!”

 1. Åh den där sorgen över att lämna något man trivts i är jobbig, innan jag flyttade till Eskilstuna hade jag min drömlägenhet i Katrineholm en 2:a på 100 kv och från det att Katrineholm blev stad så det var en stor lägenhet med högt i tak och 2 kakelugnar,inga grannar förutom han jag hörde av och han hade bara sin fotoateljé där. Ja den var drömmen för mig, men jag fick ju faktiskt ett hus att flytta in i och ja det är underbart att bo i hus.
  På tal om chipsen så lite komiskt nog så köpte jag faktiskt en påse i affären ikväll av just den sorten så bra att de verkar goda.
  Ha en fin kväll
  Lycka till med flytten
  kram Linda

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: