Det där med att fyllt år!

IMG_9586Alltså.

Jag tror banne mig att det är första gången i bloggens tid som min födelsedag gick obemärkt förbi. Ni som hängt här inne ett tag vet ju att jag äääälskar att fylla år och gärna basunerar ut det en si sådär tre fyra veckor innan så att ingen skulle råka glömma.
IMG_9595Men. I år hamnade födelsedagen mitt i flytten så jag hann helt enkelt inte med några blogguppdateringar här inne. Men jag har nog aldrig haft en sådan fin och mysig födelsedag! IMG_9607.JPGDels för att jag fick vakna upp i Das Haus efter första natten här och fick superlyx-frulle av V. Dels för att jag fick vänner över som både kom för att gratta till hus och födelsedag och som dessutom hjälpte till med att preppa inför helgen målning. Å som grädden på det berömda moset så blev jag servad precis hela dagen! Först kom min fina vän Marie med en tårta som var bland det godaste jag ätit (ni ska få receptet) som vi mumsade på av hjärtans fröjd. Å kejsaren var hos mina päron så att vi kunde måla på. Å på kvällen blev jag servad middag + dukning och allt fix runt om kring. Bara – taaadaaaa – å så stod det levande ljus och vackra blommor på bordet och gott i både glas och på tallriken. Vilken lyx mitt bland målarpyttsar och täckpapp.IMG_9631.JPGJag somnade gott, vill jag lova, alldeles varm i själ och sinne! Så ljuvt att få ha alla de mina runt om kring mig. IMG_9623.JPG

IMG_9648.JPGÅ nu sitter jag här framför datorn, en vecka efter tillträdet, och funderar på hur många födelsedagar till som jag kommer att fira här i Das Haus. Många hoppas jag. En väldans många!

För nu har vi hittat hem, vi fem!

KRAM

// InredningsfrunIMG_9628.JPG

 

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

En tanke på “Det där med att fyllt år!”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: