Det där med att inte stressa fram!

IMG_9728.JPGAlltså.

Skönt ändå, att inte kunna stressa fram här i Das Haus. Bara en bråkdel kartonger har hunnit plockats upp och möbler likaså. Dels håller vi fortfarande på och målar och dels är det 100% koll på kejsaren som verkligen fått smak på det här med hus och allt spännande som finns runtomkring. Så det går liksom inte att stressa fram ”att bli klar” även om jag velat. IMG_9731.JPGI köket har vi inte köpt något nytt alls förutom Anna Ehrner lampan från Atleje Lyktan som jag älskar. En aningens bortglömd klassiker om jag får orda! Men allt annat är bara ”gammalt bös” såsom klockan, vasen, ljusstakarna och ägget, filten, köksmöblemanget och pallen.IMG_9730IMG_9738IMG_9733.JPGIMG_9729.JPGSom ni ser speglar snöns vita in och gör köket ännu mer vitt. I fönsterna saknas gardiner som mjukar upp och skyddar från insyn och en massa gröna växter i mina älskade Sturehof krukor. Jag vill inte ha någon matta då jag inte skulle göra något annat än tvätta. Tre kids sätter sina spår under bordet, så att säga… host, host……..IMG_9739.JPGSå summa summarum så har vi ett nytt kök men med bara gamla grejer. Jag älskar när ens gamla saker känns som nya bara de hamnar på en ny plats. Eller tja, ett nytt hus också förvisso :).

Nu, bära in lite möbler till Lillas sovrum där väggarna precis torkat klart. Snart, fejja och dona.

KRAM

// InredningredningsfrunIMG_9740.JPG

 

 

 

 

 

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: