Det där med ägget!

Alltså.

Jag kunde inte motstå denna lilla rosa goding! Egentligen för sockersöt för min smak men jag kunde inte hia mig!! Ägget ropade på mig!! Å när jag därefter hittade små miniägg att ha i riset som det dessutom går att gömma en godisbit inuti, ja då var saken biff! Äggen skulle med till Das Haus!

Å viss är de söta som socker?!? Å visst behöver man lite extra socker i livet ibland :)?!?Idag har jag varit och rekat tre nyproducerade lägenheter i ett av stadens bästa områden som jag ha fått i uppdrag att styla – superkul!! Å dessutom har jag hunnit med ytterligare ett spännande möte och föreläsning som ni snart ska få ta del av. Tack gode gud för att jag har snälla föräldrar och svärföräldrar som hjälper till med kidsen! Hade ju inte gått att komma loss utan deras hjälp.IMG_9759.JPGIMG_9768.JPGÅ på tal om föreläsning! Nästa vecka är det inspirations-föreläsningen på Barometern!! Det ska bli så himlans kul!!

Vi ses väl?!!

Kram

// Inredningsfrun

Psssssssst…. De ljuva äggen hittade jag på Netto för under 20 pix. Fanns i ljusblått, ljuslila och ljusgult. Löp å köp!

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: