Det där med krukan!

Alltså. Efter att blivit totalt bombarderad med frågor kring min nya kruka så fick den ett helt eget litet inlägg.

Å jag förstår så klart att ni gillar den! För man kan ju inte göra annat!?

Den fina småbladiga eucalyptusen jag fick i lördags passade perfekt med sin spretighet mot krukans svärta. Är det bara jag eller får ni också lite Mona Lisa-feeling på smilet?!

Jag hittade krukan hos Mias Lusthus. Har aldrig handlar där tidigare men det var snabb och smidig leverans. Bästa!

Så. Nu vet ni!

KRAM

// Inredningsfrun

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: