Det där med när luften går ur!

Alltså.

Jag har haft ett himlans skönt flow ett tag nu. Förutom att kejsaren fortfarande tycker att sömn, ja, det är minsann överskattat, så skulle jag nästan nypt mig lite i armen. Å efter de hektiska lägenhets-stylingarna, så gick luften ur mig total idag. Dock är de bra energierna fortfarande kvar. Likaså känslan och ljuset jag känner inifrån. Men jag har knappt sovit eller vilat alls sista veckan och det är en dödssynd för någon som mig och min historik. Dessutom är jag om möjligt ännu mer HSP än innan kejsaren och jag har svårt att sålla just nu. Filtrera. Känner in allt. Känner in alla.

Å det är tröttheten som gör att luften gick ur mig. Dessutom tillhör jag kategorin människor som inte lider av höst-deppighet utan får den på våren istället. Jättekonstigt egentligen men jag gillar läget. What to do, liksom?!?

Iallafall. Vi har bara en sak planerat i påsk och det är middag här hemma på påskafton. Resten av tiden ska vi fortsätta måla Das Haus. Å så klart hoppas jag på soooool så jag kan kaffa på altanen med V. Jag längtar efter lite tid med honom. Känns som en evighet sedan vi bara satt och kaffade tillsammans.

Har ni några planer i påsk mina fina?!?

Nu, sova. Snart, förhoppningsvis inte bli väckt av liten kejsare.

KRAM

// Inredningsfrun

Pssssssst…. idag går ni en salig blandning av stylingen för 3:an. Ansvarig mäklare är Elin Taube, Svensk Fastighetsförmedling Kalmar.

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

3 reaktioner till “Det där med när luften går ur!”

 1. Åh, känner så igen det du skriver om att det jobbiga kommer nu och inte under hösten. Kanske blir det också lite extra påspädning när så många uttrycker sin förväntan inför den här årstiden och att det då är så lätt att känna sig (ännu mer🙄) annorlunda…

  Har följt dig länge och vill bara säga att du förmedlar stor inspiration och klokhet kring förmågan och möjligheten att ta ansvar att utvecklas och förändra sitt liv… Kram💛

  Gillad av 1 person

 2. Snälla människa – lugna ner dig du går ju på högvarv! Förstår att du vill blogga och styla och ta alla uppdrag som kommer men mår du bra av det? Jag blir stressad av att läsa din blogg då du utstrålar det även i skrift, förmodligen helt omedvetet.
  Dags att fundera på vad som är viktigt.
  /A

  Gilla

  1. Hej Annika!
   Dags att fundera på vad som är viktigt skriver du och det är banne mig dagens sanning. Jag är viktigast i mitt liv. Om jag mår bra så mår de mina runt omkring mig också bra. Därför gör jag saker i min takt och efter min inre rytm. Jag tänker inte be om ursäkt för att du upplever att det känns stressat här inne på bloggen. Stundom är livet stressat och det är så livet är. Det behöver dock inte betyda att jag är stressad. Att luften går ur mig när många saker har fallit på plats eller landat är ju precis som det ska vara. Som efter alla anspänningar. Då blir det ofta lite pyspunka. Då laddar man om.
   Jag tackar för att du tog dig tid att skriva och ge din omtanke efter hur du upplevt mina texter. KRAM

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: