Det där med att förbereda!

IMG_0476.JPGAlltså.

Jag får ofta frågan ”hur hinner du med allt” och ”hur gör du för att hinna med?

Svaret är förberedelse. Jag ser till att förbereda så mycket det går när tiden finns för att slippa stressa.

IMG_0437IMG_0442IMG_0443Som idag t.ex. Kejsaren har gjordens förkylning och är tröttare än vanligt och tog därför en extra tupplur. Å då passade jag på att förbereda lite mat inför påskmiddagen på lördag. Perfekt! Å lagom till han vaknade var räkcheescake klar att ställas in i kylen. Eller tja. Sista stunden fick han vara med i köket med mig. Alltid trevligt med sällskap.

IMG_0478.JPGIMG_0487.JPGIMG_0473.JPGIMG_0456.JPGIallafall.

Receptet till den goda räkcheescaken hittar ni HÄR hos fina Jenny. Jag la till 2 msk extra färsk dill, en nypa cayennepeppar, lite citronpeppar och så använde jag glutenfri kavring till grundreceptet. Är övertygad om att det blir succé! Jennys recept är alltid supersmarriga!

 

IMG_0452IMG_0469.JPGSå. Imorgon har jag en sak mindre på to-do-listan. Man måste ju bara älska förberedelse!!

Eller vad säger Ni :)?!?

KRAM

// Inredningsfrun

Psssssss….. Kocken får alltid första tjing på slickepotten. Det är sedan gammalt……IMG_0471.JPG

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: