Det där med att vara sist på bollen!

 

Alltså.

Jag är väl garanterat sist på bollen med att kasta ut en lite påsksummering. Men det säger kanske mer om hur min påsk varit. Lugn, skön utan en massa måsten och med mycket mat och godis. Som sig bör! Å så har vi hunnit med lite fix och don här hemma också. Nu börjar vi komma till rätta på riktigt.

IMG_0680.JPGIallafall.

Påskens blickfång blev varken dukningen eller den magiskt goda räk-cheescaken som nästan majestätiskt tornade upp sig mitt i den något oproportionerligt stora påskbuffén (ja, vi gick lite banans i år med maaaassor av god mat som hade räckt för ett helt kompani).

IMG_0617.JPGIMG_0684.JPGIMG_0652.JPGIMG_0623.JPGIMG_0612.JPGDet var så klart kejsaren som fick odelat fokus. För han är som en magnet och man kan inte slita blicken från honom. Å så är han så förbenat söt när han kommunicerar på sitt alldeles egna lilla språk och gester. Man vill liksom bara äta opp honom! Jag kan inte fatta att han fyller 1 år snart! Herregud – vart tar tiden vägen!

IMG_0630.JPGIMG_0670.JPGÅ apropå vart tar tiden vägen så fyllde Lilla 7 år i måndags. SJU ÅR!!! Ska bli gott att få hem honom och få krama och fira honom. Min stora Lilla underbaring!IMG_0637.JPGIMG_0705.JPGIMG_0701.JPGIMG_0697.JPGAprilvädret har verkligen gjort skäl för sitt namn i år. Herreguuud! Vi har haft ömsom snö och minusgrader och ömsom barmark och plusgrader här i Kalmar. Varannan dag- väder deluxe! Våren har inte kommit än och jag längtar mig blå tills fågelkvitter och kaffe längst med husväggen.

Idag gör regnet ett tappert försök att få bort den sista snön och ibland kikar solen fram genom de grå disiga himlen. Vi stannar inomhus idag, jag och kejsaren. Han har sovit dåligt och jag likaså. Förkylning och tandning om vartannat för hans del och jag behöver tanka lite energi och bara få pyssla hemma. Vad har Ni på agendan idag?

En härlig lill-lördag önskar jag Er mina fina. Om solen lyser på er, så strunta i alla måsten och bara njuuuut! Det hade iallafall jag gjort :D.

KRAM

// Inredningsfrun

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

3 reaktioner till “Det där med att vara sist på bollen!”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: