Det där med årets första ute-frulle!

IMG_1543.JPGAlltså.

Lagom till att en god vän skulle komma på efterlängtad frulle-date, hade aprilvädret slagit över från kyliga morgnar till varma. Hela 14 grader varma dessutom. Å 14 grader varmt klockan nio på morgonen kräver årets första ute-frulle!IMG_1509Å så blev det.

Å tänk ändå så mycket godare allt blir med frisk luft i lungorna, fågelkvitter och känna luften darra av alla knoppar som brister. IMG_1542IMG_1540.JPGIMG_1523IMG_1507.JPGIMG_1516.JPGIMG_1522.JPGÅ eftersom Frida blev fast i trafik så satt jag med näsan i vädret och lapade sol och fick så klart lite feeling av all vår-eufori. Duken!! Klart min vackra, gula Chamois-duk skulle på (ni minns den från påsk-dukningen)!! Å så hann jag plocka lite vårblommor i trädgården. Guuuuuud som jag längtat efter att kunna gå ut och plocka blommor i sin alldeles egna trädgård. Det är de facto det jag saknat mest när jag bodde i lägenhet. Blomster-plocket. Så duken och blommorna blev pricken över i:et till vår mysiga frukost. IMG_1517.JPGIallafall.

 

I denna hörnan av altanen är morgonsolen mjuk, skönt varm och alldeles, alldeles underbar. Här kommer vi avnjuta mååååånga frukostar framöver, sanna mina ord. Så nästa projekt just här (förutom att skrubba och olja in trämöblerna) är att hitta en lång avlastningsbänk där man kan ställa upp frukost, tallrikar och glas mm. mm.IMG_1511.JPG Jag älskar att skapa små ”rum” när man har så mycket altan-yta att leka med . Annars blir det ju just bara en enda stor yta och det tenderar då att bara bli platt, opersonligt och trist.

Så. Fortsättning följer i vår lilla frukost-hörna i Das Haus.

KRAM

// Inredningsfrun

 

 

 

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: