Det där med helgen och veckan som kommer!

IMG_1602.JPGFör att skapa lite mer ombonad känsla på altanen har jag lagt en matta under bordet. Å under bordet har jag staplat lite sittdynor som är skönt att ha nära till hands om man behöver lite vaddering under sin ändalykt.IMG_1607.JPGIMG_1603.JPGAlltså.

Vilken helg det har varit! Fullspäckad, men väldans kul!! Här i Das Haus har det hunnit med både altanfix (inspirationsbilder kommer i veckan), lägenhetsstylings-piff inför visning, middag med vänner, årets första glass, en vända till Bauhaus, gjort mig en lampa, planterat och så klart och framför allt, underbaringsmys! Sååå skönt att alla underbaringar är samlade. Energin förändras direkt när Stora och Lilla är hemma. Bästa!IMG_1608.JPGIMG_1605.JPGVeckan som kommer innehåller bland annat en styling-konsultation (å kanske en light-styling), lägenhets-tömning, fixa släp och återlämna grejer och blommor. Sedan ska jag köra altanmöblerna med högstryckstvätten så de blir fina igen. De har mossa på sig som garanterat suttit där minst ett par år!! Så nu ska de bli som nya med lite omvårdnad och kärlek. Å så hoppas jag att kontoret hinner målas klar också. Första strykningen blev klar igår.
IMG_0891.JPGÅ så har vi ett födelsedagsbarn denna veckan också. Kejsaren fyller ju ett år! Jag börjar nästan gråta när jag tänker på att tiden fullständigt rinner iväg och han inte längre är bebis! Det känns som om att hjärtat ska sprängas!! Tänk att man kan han så mycket kärlek att det nästan känns som att man drunknar. Min lilla, lilla kejsare!! Imorgon ska han firas!!! IMG_1606IMG_1612IMG_0890Jag håller tummarna för att vädret fortfarande håller sig varmt och skönt. Aprilvädret har verkligen levererat i år. Dock blåser nordanvinden friskt emellanåt men ack så skönt när solen är här!

Nu, ta en morgonkaffe. Snart, tvätt och städ.

KRAM

// Inredningsfrun

Pssssssssssst….. Den vackra krukan Linje, ampeln i samma serie och kuddarna från AfroArt kommer från Paradisverkstaden.

IMG_1604.JPG

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

2 reaktioner till “Det där med helgen och veckan som kommer!”

  1. Låter som en härlig helg, jag spenderade den med att jobba fre-sön så jag hann inte så mycket mer än att jobba typ. Idag har jag varit till vårdcentralen och sen har jag inte gjort så mycket mera, lilla ❤ sover och när hon vaknar så ska jag städa.
    Grattis till lilla Kejsaren, helt sjukt ju att han redan är 1 år, jag kan heller inte fatta att min lilla plutta blir 2 år i Maj jag kom ju nyss hem med henne ju från BB.
    Ha en fin dag
    Kram Linda

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: