Det där med power för musklerna!

IMG_1464.JPG(samarbete)

Alltså.

Idag kommer ett inlägg som ligger mig varmt om hjärtat. Dels för att det gör gott för hjärtat och dels för att jag faktiskt har personlig erfarenhet av att detta. Vetenskapligt bevisat och med NASA i sitt kundregister. Jomensåattde.

Om jag säger att du enbart genom att ligga still i åtta minuter morgon och kväll kan förbättra din hälsa, öka blodcirkulationen, sänka dina stressnivåer, bli av med sömnrubbningar och inflammatoriska sjukdomar (te.x IBS) och som dessutom är enkelt att använda och helt utan negativa biverkningar? Å som grädden på det berömda moset ger en positiv effekt på allmän känsla av välbefinnande, hälsa och sömn (hej livskvalité!). Vad säger du då?IMG_1501.JPGJo, först å främst måste jag bara förklara lite så där tradigt och informativt, men det är enbart för att ni ska förstå tyngden bakom produkten och dess storhet!

BEMER International AG är internationellt marknadsledande inom området mikrocirkulation. BEMER har utarbetat patenterade behandlingsmetoder för fysikalisk vaskulär terapi och bedriver forskning inom detta område sedan 1998. BEMER har med sina 20 års erfarenhet av fysikalisk vaskulärterapi (alltså blodomloppet) satt microcirkulationen i fokus. Microcirkulationen är den största delen av vårt blodomlopp och det som påverkar vår hälsa störst, eftersom det är microcirkulationen som förser våra celler med syre och näring så att de kan utföra sitt arbete.IMG_1454.JPGAlltså. För att förtydliga en smula så skickar BEMER signaler som sätter fart på cirkulationen som sker i våra allra minsta kärl, vilket alltså är den största delen av hela blodomloppet. Ingen chans för några blodproppar att fästa här inte!  På 30 dagar har cirkulationen i kroppen ökat med 30% och hjälper till i kroppen på det ställen som behövs. Te.x inflammationer eller ärr.IMG_1487.JPGJag ska ge er ett exempel. När kejsaren föddes fick jag mjölkstockning deluxe. Jag använde mig då av BEMER, både helkroppsbehandlingen då jag var rejält nedsatt efter snittet och dels applikatorn som går att punktbehandla med. Jag satte applikatorn på det hårda knölarna och körde 2 X 8 minuter morgon och kväll. Dagen efter var mjölkstockningen borta. Inga värmekuddar, ingen massage. Bara BEMER. Låter helt sjukt, jag vet, och det är det också! Men om man förstår vad det är som BEMER påverkar i systemet (vaskulär microterapi) så förstår man också att läkningsprocessen skyndas på och motverkas.

Å det är det som är så himla bra med BEMER. Inga negativa biverkningar alls och behandlingen känns inte överhuvudtaget. Den bara gör gott inifrån och ut. HÄR hittar du vilka fler användningsområden som BEMER kan hjälpa dig med. Fina Catharina kom förbi mig häromdagen för att demonstrera den nya BEMER. Å det passade mig perfekt efter ett par veckor av en rygg som krånglar. Jag passade även på att punkt-behandla bihålorna som ömmar efter en långvarig förkylning.

Å så här dagen efter?!?! Jo, jag vet ju att BEMER hjälper mina celler att göra det allra bästa för att läka mig inifrån :D.

Är du också nyfiken på hur du kan öka din livskvalité och ge din kropp lite power inifrån? Kontakta då Catharina på BEMER så svarar hon på dina frågor och funderingar som det proffs hon är! Hennes uppgifter hittar du HÄR.

Så. Det var allt för idag!

KRAM

// Marika

Pssssss…. Min ständiga följeslagare fick så klart äran att fota…… eller tja….. tvungen att fotas kanske är bättre uttryckt… host, host…… bästa V!!!!IMG_1451.JPG

 

 

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: