Det där med det silkeslena håret!

IMG_2068.JPG(i betalt samarbete med MayBeauty)
Alltså.

Nu kommer lite så där ”icke-svenne-banan-fuck-Jante-lags”-skryt. Men herreguuud vad mitt hår mår bra och ser bra ut, just nu! Jag skulle till och med kunna hård-dra det så långt att jag skulle säga att det aldrig varit så bra och så härligt som det är just nu. Å då har jag ändå slutat amma för bara ett par månader sedan . Å alla ni mamas vet ju vad amnings-stoppet gör för barret – katastrof deluxe. Håret brukar bli tunt, torrt och frissigt när man slutar amma. Men icke denna gång! Här har det kurats och vårdats ordentligt med riktigt fin, fina grejor. För är det något jag har förstått med åren så är det att vill man ha kvalité på hår och hud så är det bara till att ge kvalité till hår och hud. För ett par månader sedan var håret trött, glanslöst och svårt att reda ut efter dusch och tvätt. Å nu? Ett mjukt, lättskött hår som dessutom doftar och känns som att man kommer direkt från frisören!

Så. Vad är hemligheten med min lena, glänsande lättskötta hår?! Jo, Moroccan Miracle Schampo och Balsam från MayBeauty heter hemligheten. Moroccan Miracle Schampoot återfuktar ditt hår samt ger det näring, lyster och glans. Arganoljan motverkar frizz och och får håret att kännas lent, friskt och hälsosamt. Moroccan Miracle Balsam mjukgör ditt hår samt skyddar det från vind, kyla, UV-strålning och fria radikaler. Arganoljan gör ditt hår mer lätthanterligt och enklare att styla. Den återställande och näringsgivande kraften av keratin och arganolja i ett schampo och balsam för dagligt bruk a la frisör-style.

Jamen, ni förstår ju! Rena hälsokuren-jag-älskar-mitt-hår-ingredienserna i dessa produkter. Men jag erkänner, till en början med var jag en smula skeptisk. Varför skulle detta schampo och balsam klara av det som mina tidigare shampo och balsam inte klarat av tidigare. Jag använder redan MayBeautys hårmask och hårolja så mina förväntningar på deras nya schampo och balsam var ju då så klar skyhöga. Å inte blev jag besviken inte, inte ens i närheten! Här levererades högsta poäng och mina förväntningar överträffades helt och fullt! Framför allt älskar jag det ljuvligt doftande löddret som blir av schamponeringen och den mjuka, lena känslan när jag sköljer ur balsamet. Redan där vet man att man ”är hemma”!

Så. Hur gör jag då för att få bästa effekten ur bästa produkterna?!? Här kommer mina tips;

Innan tvätt med Moroccan Miracle Scampo och balsam – torrt, trist och frizzigt!

Schampo-how to do!

IMG_3010

  • Jag börjar med att skölja håret med varmt vatten.IMG_2979
  • Sedan masserar jag omsorgsfullt in schampot i hela håret och sköljer sedan noggrant. Upprepa en gång om nödvändigt.

IMG_3035

  • Därefter krama jag ur överflödigt vatten från håret för att förbereda för balsamet.

IMG_3026.JPG

Balsam

  • Jag pumpar ut balsamet i handen (mängd beroende på hårets längd).

IMG_2984.JPG

  • Sedan applicerar jag balsamet på längderna och topparna där håret är som mest torrt eller slitet. Undvik hårbotten och rötterna.IMG_3044.JPG
  • Tills sist låter jag balsamet absorberas i håret i 2-3 minuter och sköljer sedan ut det.

IMG_2116.JPGJag brukar alltid (98% av gångerna) tvätta håret på kvällen så att jag slipper att föna håret. För alla morgon-tvättar-människor så kommer jag bara säga – grattis – för om ni fönar och stylar håret direkt efter tvätt så kommer ni märka stor skillnad! För oj så mjukt, lättskött och lättstylat håret blir! Bara att handdukstorka, föna, styla och se skillnaden! Bästa! Å som ni ser så funkar det även att låta håret självtorka under natten och därefter styla det. Älskar den mjuka, silkeslena känslan när håret är nytvättat och stylat! Å som grädden på det lilla moset doftar håret ljuvligt hela dagen! Hur bra?!?IMG_3220.JPGIMG_2472

 

Nu till det bästa av allt! Om ni anger koden:

marikasb

när ni beställer Moroccan Miracle schampoo och balsam så får ni 30 % rabatt. Rabatten dras av direkt i kassan när ni uppger koden. Lätt som en plätt!

Ni får bara inte missa detta! Mitt absolut bästa trött-hår-blir-topp-hår-tips!!! Å passa på redan idag för erbjudande tär tidbegränsat! Klick HÄR om du också vill ha mjuk, silkeslent hår :D.

KRAM

// Inredningsfrun

Psssssst… Du vet väl att MayBeauty har PENGARNA TILLBAKA GARANTI (om du är missnöjd med resultatet av någon produkt är det bara att kontakta  kundtjänsten) och erbjuder även gratis frakt över hela världen! Woop-woop på det!!

 

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: