Det där med sommar-feelingen!

IMG_3100.JPGAlltså.

När jag satt i gamla lägenheten för ett par månader sedan och visaualiserade Das Haus så är det precis som denna helgen har varit. Till punkt och pricka! Sommarfeeling deluxe!IMG_3103.JPGKillarna har sprungit lite mellan ute och inne, spelat fotboll, sprungit över till kompisar, varit och spelat basket på skolan (som ligger ett par hundra meter från oss) och sparkat sparkcykel ute på gatan, tagit en promenad och svängt förbi affen och köpt glass, doppat tårna i poolen (som inte är redo för bad än) och lekt bolldatten och kurragömma. IMG_3144.JPG

IMG_3117.JPGV har klippt gräset och pulat med garage och trädgård. Jag har planterat och fixat å donat. Förberett maten sittandes ute på altanen med solen i nacken till ljudet av fågelkvitter och barnskratt. IMG_3107.JPG

IMG_3102.JPGÅ vi har ätit mat ute på altanen i all enkelhet. Ingen dukning bara rätt upp och ner på altanen. Tagit ett glas vin med fin vän och pratat gamla anekdoter i solnedgången. IMG_3127.JPGÅ rätt som det var blev vi helt barnfria! Killarna stack över till en kompis och mina päron kom över och ville ut och gå med kejsaren. Å då satte vi oss med näsorna i vädret mot den sköna maj-solen och bara ”aaaaaaahhhh”!!!!

För mitt i livet, mitt i småbarns-åren, mitt i post-flytt och nya rutiner för oss och killarna så är det precis detta som livet handlar om. Att ta till vara på nuet. Att vara mindfull precis här och nu. Ta in, känna in, våga bara vara utan att hela tiden tänka ett par steg framåt.

Det var gött att få känna så och framför allt nyttigt att påminna sig själv om nuet! IMG_3143.JPGSå. Idag mina fina, vill jag slå ett slag för ett par mindfulla minuter. Stanna upp, känn in och bara vara! Det kan vara på lunchrasten när du står med näsan upp i vädret och lapar lite sol, eller på bussen till jobbet.

För bästa tiden är nu! Å då vill man ju inte vara för upptagen med att vilja framåt. Eller vad säger Ni?!?!

Nu, kaffe och podd ute på altanen. Snart, mindfullness-stunden.

KRAM

// Inredningsfrun

Psssssssssssst…. Apropå podd. Det hade ju varit superkul. Att podda menar jag. Lite mer ”I huvudet på Inredningsfrun – poddversionen”. Vad tror Ni?

 

IMG_3101.JPG

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

2 reaktioner till “Det där med sommar-feelingen!”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: