Det där med Morgon Grå!

IMG_2195Alltså.

Morgonsolen på Das Altan har verkligen levererat deluxe denna vår. Jag hade nästan glömt bort lugnet som infinner sig, när man inmundigar morgonkaffet till fågelkvitter och lövsus. Finns nog inget bättre!IMG_2247.JPG

IMG_2340.JPGIMG_2344.JPGIMG_2379.JPGI just denna morgon bestämde sig kejsaren att ta en jättetidig förmiddagslur vilket gjorde att V och jag passade på att morgonmysa lite extra ute på altanen. Å när man myser lite extra, behövs lite extra fint på bordet. Det är sedan gammalt!IMG_2219.JPGSerien Morgon Grå som formgivaren Maja Lindhal och Kristin Kaspersen har gjort tillsammans med Paradisverkstaden (ni hittar den HÄR)  har jag fått äran att fota inspirationsbilder till. I serien finns koppar, fat, assietter, små och stora skålar. IMG_2200.JPGDen ljuva grå färgen på keramiken gifter sig mjukt mot linneduken från Axlings och kökshanddukar (också från Axlings) som jag dagen till ära har använt som bordstabletter. IMG_2353.JPG

IMG_2266.JPGIMG_2351.JPGIMG_2217.JPG

IMG_2222.JPGLampa på fot med hänglampa och bordslampa Mooon (Fermob), Kuddar (Afroart), pläd (Klippan) från Paradisverkstaden. IMG_2277.JPGFröhus från Paradisverkstaden. Blommor från moder jord.IMG_2301.JPGIMG_2271.JPGIMG_2242IMG_2254IMG_2273.JPGIMG_2369.JPGIMG_2214.JPGIMG_2235IMG_2355.JPGMorgon Grå finns färgerna Grå, Grafitgrå, Kalk, Linne och Terracotta. Å jag skulle minsann kunna ha en utav varje! Såååå vackra och sååå ljuv form och färg! V kärade ner sig totalt i Morgon Grå. Så vi får väl se om serien tar och flyttar in här hos oss i Das Haus inom kort. IMG_2295.JPGMjuka konkava och konvexa former där naturen är en direkt inspirationskälla. Fröhus består av ljuslyktor och vaser (med och utan lock) som går att kombinera i olika färger och former.IMG_2363.JPGIMG_2210Krukor i serien Linje (Moa Paradis)IMG_2278.JPGIMG_2197Det var över en vecka sedan jag fotade bilderna. I skrivande stund är körsbärsträden på bilden nedan i full blom och trädens knoppar lyser gröna. Naturen är sannerligen god! Å tänk, den bästa tiden ligger precis framför våra fötter! Njut!

KRAM

// Inredningsfrun

IMG_2225.JPG

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: