Det där med skålen!

IMG_3066.JPGAlltså.

Alla har ett sådan där stort och lite otympligt kärl eller skål som man bara använder vid enstaka tillfällen per år, som bara skrymmer i köksskåpen. Häromveckan fick jag just en sådan skål från svärmor eftersom hon inte hade plats för den i sina skåp. Å inte jag heller visade sig. IMG_3069.JPGSå. Skålen var för vacker för att ställa ut i garaget så jag lyfte ut den på altanen istället. Därefter fyllde jag på med vatten och klippte lite blommor och la i. Tadaaaaaa! Supervackert litet blomsterarrangemang! IMG_3089.JPGIMG_3087.JPGSå. Jag börjar denna veckan med att kasta in ett litet dekorations-tips som precis alla kan göra. Ta ett gammal vacker skål som kanske är naggad i kanten men som du inte velat slänga eller en vacker hink eller tja, precis vad du vill. För blommor och vatten är ju alltid vackert tillsammans. Eller hur?!?

Nu, fylla på kaffedepåerna. Snart, olja in teakmöblerna.

KRAM

// Inredningsfrun
IMG_3130.JPG

 

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

2 reaktioner till “Det där med skålen!”

  1. Hej! Den där fina skålen är egentligen ett handfat. Har själv hela setet med kanna, potta och handfat. Har inte sett detta porslin innan så det var roligt att se. Bra när saker kommer till användning.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: