Det där med Maja!

IMG_3691.JPGAlltså.

Att jag är en sucker för vackra ting är ju inte något nytt under solen. Men är det något som jag tycker är extra härligt och häftigt är att få möta människan bakom det vackra tinget. Att få reda på hur tinget föddes, vad som inspirerade och processen innan färdig produkt.IMG_3682.JPGÅ lördags fick jag träffa Maja. Fina, härliga, kreativ, samlade och mjuka Maja Lindahl som är serien Morgon Grås moder. Kreatören, designern och formgivaren Maja. Å ur hennes händer föddes denna vackra serie som dessutom blev en fusion med Kristin Kaspersens livssträvan efter lugnet kring den heliga morgonstunden och så klart, Paradisverkstaden.IMG_3695IMG_3692.JPGIMG_3687IMG_3694.JPGÅ tja. Ni er ju själva. En helt ljuvlig serie som flirtar med det strikta asiatiska men samtidigt avskalad nordisk design.

Vissa dagar är helt klart lite härligare än andra!

KRAM

// Inredningsfrun

Psssssssst….. Ni som bor långt ifrån Öland och Paradisverkstaden, HÄR hittar ni en återförsäljare nära dig! IMG_3674.JPG

 

 

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: