Det där med solen och värmen!

IMG_3629.JPGIMG_3579.JPGAlltså.

Så snabbt man vänjer sig vid att ha 23 grader varmt och ljumma kvällar. Jag vet att det bara är maj men herreguuud så många dagar av heeelt gudomlig värme vi haft. Så när nordan vinden blåste kall som is idag och temperaturen på altanen sänktes med nästan tio grader, blev det en liten realitycheck. Det är inte sommar, än! Dock säger mina nyvunna fräknar på näsan och den lite brunare hyn något annat.

IMG_3578.JPGIMG_3580.JPG

IMG_3574.JPG

IMG_3575.JPGIMG_3573.JPGSom jag älskar sooool och värme!

Iallafall.

Dagarna och veckorna snurrar på som bara den. Jag försöker hitta ”nuet” en stund varje dag men får stundtals påminna mig själv. Stanna upp, andas in, andas ut. Inte bara köra på och tänka tjugofem steg framåt.

Här. Och. Nu.

Så lätt egentligen, men så lätt att glömma. IMG_3576.JPGIMG_3583.JPGIMG_3569.JPGIMG_3572.JPG

Så. Tack för all uppmuntran och härliga tillrop. Ni får mig att stanna upp och känna in. Det betyder massor för mig!

KRAM

// Inredningsfrun

Psssssssssssssssst…… I helgen var jag förbi Paradisverkstaden där jag både han med att sända live från ateljén där Eva Paradis satt och skulpterade och strosa runt i den vackra trädgården. Ja men ni ser ju! Så ljuvt! IMG_3609.JPGIMG_3614.JPGIMG_3622.JPG

 

 

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

2 reaktioner till “Det där med solen och värmen!”

  1. Visst har det varit skönt med värme, jag har då inte hunnit med… Träden har ju hunnit knoppa och slå ut på bara några dagar… Jag tog en bild på grillen den 8 maj, då låg det 5 cm snö på den…
    Kul att du är tillbaka på bloggen, alltid så fina bilder…

    Gilla

    1. Åh herre hahahha, stackar dig!! Jag dog nog i en snödriva i mitt tidigare liv och hatar därför snö i detta. mest troligt så! För jag klarar inte av snö eller kyla utan vill ha VÄÄÄRME!! 😀

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: