Det där med ”I am awsome”

IMG_3943.JPG(betalt samarbete med Eleven)

Alltså.

Jag vet inte vad som hände med gårdagen blogginlägg inte hamnade det i cyberrymden iallafall. Kan förvisso vara jag som glömde trycka ”publicera” i all hast. Ganska troligt. Host, host…..IMG_3958.JPGSå.

Ett nytt försök idag.

På söndag är det Mors Dag. Å efter nioende året som mor har jag nu gett upp hoppet om att få en Mors dag present och tar saken i egna händer. Å det blev en riktig pepp-present.

Jag beställde en av mina favorit parfymer från Eleven  och passade på att beställa gravyr med bästa mama-peppen ”I am awsome” på flaskans kork.IMG_3920.JPGSå varje morgon när jag plockar fram min parfym så ser jag orden ”I am awsome” och det blir bästa affirmationen.

Så jag kastar in ett tips-tips på bästa Mors dag presenten där du kan välja citat eller text på en massa märkesprodukter från b.l.a Yves Saint Laurent, Giorgio Armani, Calvin Klein, Hugo Boss och Ralph Lauren. Det finns både sminkprodukter och en massa annat härligt du kan välja mellan med just ditt, din mors eller pojkvännens namn eller favoritcitat. IMG_3999.JPGSå det blir ett av mina super-Mors dag-tips.

Gravera mera :D!

KRAM

// Inredningsfrun

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: