Det där med balkongen!

IMG_4127.JPGAlltså.

Efter att blivit överröst med frågor kring balkongen och lull-lullet där så kommer här en liten where-to-buy-it-uppdatering.IMG_4116.JPGIMG_4141.JPGIMG_4138.JPGIMG_4124.JPGIMG_4120.JPGIMG_4110.JPGIMG_4111.JPGIMG_4117.JPGIMG_4122.JPGIMG_4136IMG_4123.JPGIMG_4113.JPG

IMG_4135.JPGNär jag inredde balkongen så vill jag ha känslan av ”lite vardagsrum ute”. Så jag har kört på med både matta, bord, sideboard, lampor och kuddar. Å så klart växter.

 

Mattan är gammal som gatan och kommer från Indiska. De två pallarna säljs i set på Herr Kamprads varuhus och de är köpt för något år sedan. Träkonsollen som jag fäst upp på fasaden lika så (också IKEA). LED-slingan kommer från Hemtex (köpt för fyra år sedan) och fungerar för både inom- och utomhusbruk (viktigt att ni kollar sådant innan ni hänger upp belysning ute). De stora svart sittkuddarna har också hängt med en evighet (också IKEA). Solstolarna är nya men har funnits i Herr Kamprads sortiment länge. Snygga, sittvänliga och lättskötta! De blå kuddarna kommer från Ikea och den flerfärgade/randiga från Afro Art och jag har hittat dem på Paradisverkstaden. Den stora lampan som är uppladdningsbar och sladdlös är av märket Fermob och kommer också från Paradisverkstaden. Äääääälsk på denna lampa! Dricksglasen är Paradisverkstadens egen design och ni hittar dem i deras butik. De vita krukorna och palmerna kommer från EKO. De fyrkantiga avlastningsbordet och självbevattningskulan i glas kommer från Lagerhaus. Den stora vita bollen är en solcellslampa som går att få i en massa färger på kvällen. Bara att ställa in undertill. Vitt sken vill jag ha så klart, men killarna tycker det är kul med blått och lila :D.IMG_4130.JPGTja. Det var nog allt. Har jag missat något så tveka inte att höra av er!

KRAM

// InredningsfrunIMG_4108.JPG

 

 

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

4 reaktioner till “Det där med balkongen!”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: