Det där med toffelfrulle!

IMG_4189.JPGIMG_4195.JPGAlltså.

Efter att börjat tidig morgon med ett pirrigt men intressant möte i morse (återkommer mer om detta snart), blev det direkt iväg till nästa to-do i dagens agenda. Å inte vilket to-do som helst utan det var Nybrotoffeln som hade bjudit in till frukost på Portens veranda. Nybrotoffeln är ett företag som drivs av en stark, härlig kvinna vid namn Margit. Å det där med snygga, sköna, trendiga, klassiska, busiga, mjuka, kaxiga, härliga trätofflor, tja, det är liksom hennes grej! Å jag var så klart inte sen med att prova både en och fem olika par tofflor. Jag föll för en mjuk svart modell ”Butterly” som så klart ville bo hos mig och på mina fossingar i sommar. HÄR kan ni hitta en massa härliga träskor och trätofflor i all världens färger. Å dessutom kan ni designa era egna tofflor på deras hemsida. Wohooo! Tips! Jag har 39 i vanliga fall men 38 var perfekta. Så tänk på att de är stora i storleken. IMG_4198.JPGIMG_4200.JPGIMG_4196.JPGIMG_4197.JPGIallafall. På porten serverades det lyxig frulle i härlig miljö. Stans bästa vegetariska meny serveras där. Å där befann sig dessutom ett gäng av mina favoritpinglor. Å som alltid när jag träffat dem känner jag alltid att jag inte fick tillräckligt med tid att verkligen prata med dem. Fråga dem om deras företag, vad de har för planer framåt, hur det gick med senaste samarbete, vad som händer i livet osv, osv. För det är det som är så himla härligt att ha medsystrar som trixar med barn, jobb, livet, företagandet precis som jag. Å trots olikheter i både genre och person har vi alla kreativitet som gemensam nämnare. Å dessa medsystrar som pushar, peppar och som blåser en framåt när det är motvind. Det är banne mig inte det lilla det!!!IMG_4192.JPGIMG_4194.JPGIMG_4190.JPGDock fick den efterlängtade frulle ett abrupt slut då Lillas förskolan ringde eftersom han skrapat upp armar och knän på skolgården. Usch och fy och aj, men inget som inte Hälsocentralen kunde råda bot på, med jordens största plåster.

Så. Idag har det både varit lite vardagflärd och lite livet-skrap. Å så har jag tagit det första doppen i vår pool. Å det, tja, det är väl inte det lilla det heller!?!?

KRAM

// Inredningsfrun

Psssssst… Jamen huuuuur snygga är inte Helena till och Maja!?!? Å så klart iklädd Nybrotoffeln 😀IMG_4204.JPG

 

 

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: