Det där med att ha en favoritplats!

IMG_4252.JPGAlltså.

Jag har hittat den nu, min favoritplats!

Å herre som jag trivs där! Jag trivs så bra att jag sitter där ute själv till skymningen går mot natt och den ljuva kaprifolens starka doft börjar blir så där mjuk när kvällsfukten börjar trubba av doften. IMG_4250.JPGIMG_4253.JPGIMG_4260.JPGÅ det är som balsam för själen att få kunna ge sig själv lyxen att ge sig själv en stunds vila för tanken och själen. Att prata med sig själv utan motprestation eller förklaringar. Bara vara.IMG_4262.JPGJag ska berätta mer om helgen som varit för den har varit i världsklass. Men det får jag ta imorgon. För nu orkar tanken inte med mer och jag behöver ett par extra timmars sömn inatt. IMG_4258.JPGIMG_4245.JPGIMG_4259IMG_4251IMG_4255Tills dess, massor av kärlek och kramar till er! TACK för att ni ger av er dyrbara tid till mig genom att vara trogna följeslagare genom upp och ner. Ni är som balsam för själens kluvna toppar!

KRAM

// InredningsfrunIMG_4257.JPG

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

2 reaktioner till “Det där med att ha en favoritplats!”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: