Det där med rullvagnskärleken!

 

IMG_4421.JPGAlltså.

Ni vet känslan när man ser ett ting eller en möbel och bara faller så där pladask så man inte kan tänka på något annat!?!?IMG_4424.JPGIdag föll jag. Ordentligt!

Å när jag trodde att min lilla altanhörna – mitt Mecka – precis var klar (host, host, jag lurar ingen, jag blir aaaldrig klar…..), så sa det bara pang! Å där stod rullbordet jag drömt om fast som jag inte visste fanns i verkligheten. Jamen ni förstår ju lyckan!!!IMG_4429.JPGIMG_4432En liten goding från -40 talet som stått i något tingshus och samlat damm. Det var så klart Folks Interiör som hade rullvagnen i sina ägor. För ska man hitta något unikt och fantastiskt så ska man leta hos dem. Herreguuud vilken känsla för de perfekta tingen de har!
IMG_4428.JPGIMG_4431.JPGIMG_4427.JPGIMG_4426.JPGÅ nu har jag den perfekta rullvagnen! Redo att stå beredd med iskall dryck varma dagar.

 

Å visst är hon vacker!?!?! Äkta rullvagnskärlek är vad hon är :D!

KRAM

// Inredningsfrun

IMG_4434.JPG

 

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

En tanke på “Det där med rullvagnskärleken!”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: